Barbershop "Gentlemen's club"

Gentlemen's club - фото
проспект Волі, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви
вулиця Винниченка, 23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви
вулиця Сухомлинського, 1
(ТРЦ "Порт сіті", 3 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви
вулиця Яровиця, 17

Інформація

Вам хоча б раз вдалось побувати на справді «чоловічій території», де панує атмосфера стриманості, впевненості та елегантності? Де кожен знає, чого хоче і розуміє, що догляд за собою — це перевага справжнього чоловіка. Перевага, яку можна отримати у Barbershop GENTLEMEN'S CLUB. Це той простір, де дбають про якість, стиль та гармонію. Це місце для тих, хто дбає про свій зовнішній вигляд та стиль.

Ми більше, ніж салон, де можна отримати відмінний сервіс, стильну стрижку та догляд за бородою. Це справжній «чоловічий клуб» з особливою атмосферою, де спілкуються, відпочивають і заряджаються енергією для нових досягнень.

У нас панує справді комфортна атмосфера. Коли ви заходите у наш заклад, вас одразу ж зустрічає привітна дівчина. У залі без зайвого галасу, метушні та питань вас обслужать майстри-чоловіки, які відмінно знають свою справу та з пів слова розуміють клієнтів.

Лаконічний інтер'єр зі світлими стінами та великою кількістю деревини — тут просто, стильно та комфортно.

У GENTLEMEN'S CLUB є все те, що шукає чоловік в хорошому салоні: зручні крісла, відповідна музика, журнали «Forbes» і «Esquire». З безкоштовних напоїв вам запропонують не тільки каву і чай, але і відмінне пиво, і якісний міцний алкоголь.

Послуги.

Майстри працюють в класичних і модних стилях, а також допомагають втілити ідеї клієнтів. Перелік по-чоловічому стриманий, але в ньому є все, що потрібно:

  • стрижка;
  • догляд за бородою і вусами;
  • стрижка для хлопчиків;
  • камуфлювання сивини;
  • стрижка машинкою;
  • королівське гоління.

У салоні працюють тільки з якісними брендами: органічними лінійками Oway (Італія), продукцією Bluebeards, при виготовленні якої використовують традиційні рецепти англійських барбершопів, а також Dapper Dan, Proraso та іншими спеціалізованими марками. У нас ще можна придбати засоби для укладання і догляду за зачіскою і бородою, щоб використовувати вдома. Майстри допоможуть з вибором відповідної продукції.

Однією з наших переваг є те, що ми підібрали команду кваліфікованих майстрів, котрі мають непросто досвід роботи, але й високий рівень знань — проходили навчання у провідних українських та закордонних майстрів. Кожен з них любить роботу та прагне вдосконалювати свої навички та вміння, регулярно відвідуючи майстер-класи, вивчаючи нові техніки та стилі.

Подарунки

У GENTLEMEN'S CLUB можна придбати подарункові сертифікати.

Куди звернутися?

У Києві працює мережа з чотирьох барбершопів, також GENTLEMEN'S CLUB відкриті в Вінниці, Івано-Франківську, Львові, Рівному, Луцьку.

Відгуки