Gastro Service

Gastro Service - фото
вулиця Конякіна, 24
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація


Любі друзі!

Успіх ресторанного бізнесу складається з багатьох деталей. Якщо розкласти по складовим, вийде чимало пунктів ...

Кожний заклад прагне подарувати якомога більше тепла і уваги своїм гостям. І любов ця повинна виражатися в кожній деталі: від обладнання, ножів і виделок, до серветок. Щоб створити настрій, потрібно все продумати: бути на крок попереду конкурентів – можна, маючи в своєму арсеналі повний набір амуніції: посуд, столові прибори і предмети сервіровки, барні аксесуари, скло і фарфор.

«GastroService» – це компанія з реалізації розхідних матеріалів для кафе, барів, ресторанів, мотелів та їх обслуговування.

Ми із задоволенням допоможемо Вам завоювати постійну любов клієнтів і створити оазис комфорту. Ми - команда професіоналів і кожен день вдосконалюємося, застосовуючи у своїй роботі досвід міжнародних компаній щодо забезпечення ресторанного бізнесу. За всі роки роботи з ресторанами наша компанія виробила стратегію, яка максимально задовольняє потребу кожного сектора ресторану - кухні, бару, сервісу, складу або клінінгу.

У нашому асортименті широко представлені:

  • госп. товари і професійні миючі засоби;
  • паперова продукція;
  • барний інвентар;
  • кухонний інвентар;
  • одноразова продукція.


Успішний досвід за ці роки дає нам можливість якісно, швидко і вчасно вирішувати Ваші потреби. Швидка і злагоджена робота нашого складу спільно зі службою доставки дозволяє в оптимальні терміни доставити Ваше замовлення.

Щоденна робота навчила нас розмовляти з Вами на одній мові - ми економимо Ваш час, знаємо, що для Вас необхідно, наші фахівці завжди готові прийти до Вас на допомогу і відповісти на будь-яке питання.

Дякуємо Вам за проявлений інтерес до нашої компанії. Наша співпраця буде взаємовигідною і довгостроковою.

Побудуємо успішний бізнес разом!

Відгуки