Чебуречна плюс Піца

Чебуречна плюс Піца - фото
вулиця Рівненська, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Смачні та ситні, рум’яні, з соковитою начинкою чебуреки, різноманіття справжньої італійської піци, ароматний наваристий борщ, хрустка картопелька, розливне пиво, гарячі та холодні закуски… Все це та багато інших смаколиків чекають на вас у кафе «Чебуречна плюс Піца». Повірте, наші чебуреки одні з найсмачніших у Луцьку! Також запропонуємо доступні за ціною, проте неймовірно апетитні комплексні обіди.

До того ж, у нашому чудовому закладі вас не тільки почастують смачними стравами європейської кухні, а й подбають про комфорт і затишок. Тут ви зможете пообідати чи відпочити після важкого робочого дня, посидіти в компанії друзів, перекусити по дорозі на роботу або відсвяткувати неймовірне день народження! Наш заклад є справжнім осередком гостинності. 

А обслуговування у нас уважне та практично блискавичне. Вам не доведеться витрачати багато часу на очікування замовлення. Тому у нас ви зможете поїсти смачно й швидко.

Ми змінимо ваше уявлення про швидке харчування, поєднавши оперативність подачі страви та якість її приготування. Наше кафе є справжньою знахідкою для людей, які є зайнятими, проте турбуються про своє здоров’я. Завдяки нам ви зможете залишатися мобільними, споживаючи при цьому смачну їжу. Для тих, у кого зовсім обмаль часу, запропонуємо скористатися нашою послугою «їжа на виніс».

Чому ми? Наші переваги:

  • готуємо швидко, проте якісно;
  • у нас приємний дизайн;
  • наш сервіс є чудовим;
  • різноманіття меню.

Відгуки