Примафлора

Примафлора - фото
вулиця Коперника, 36а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Важливо: З дисконтною карткою діє акційна пропозиція на концентровані духи для жінок — 300 грн при закупці товару на 420 грн, для чоловіків 400 грн при закупці на 540 грн. Також з'явилася нова лінійка по догляду для волосся з омега кислотами: спреї, крем-маски, шампуні 100%, натуральні без синтетичних добавок. В наявності ще є нова лінія сироватки для обличчя та міцелярна вода з омега кислотами.

Обираючи косметичні засоби та товари для оздоровлення, ми дедалі більше відчуваємо потребу в якісних, натуральних продуктах, безпечних та ефективних.

Регулярне використання перевіреної косметичної продукції дає чудові результати, без побічних ефектів та алергічних реакцій.

Саме таку, відмінну продукцію для вашої краси та здоров’я пропонує «Примафлора» — компанія, яка є виробником ексклюзивної, унікальної високоякісної продукції. Фахівці підприємства ретельно контролюють кожен етап технологічного процесу — від заготовки сировини до моменту постачання товару споживачу. Ми турбуємося про наших клієнтів, дбаємо про те, щоб вони мали змогу користуватися виключно безпечними та корисними засобами, виготовленими з натуральної сировини. Наші товари увібрали все краще, що дає природа.

«Примафлора» реалізує продукцію власного виробництва. Вся продукція і послуги компанії сертифіковані згідно з нормами українського законодавства. Висока якість продукції відзначена престижними національними нагородами та підтверджена багаторічним практичним досвідом її використання.

«Примафлора» пропонує:

  • натуральну лікарську косметику;
  • натуральні засоби гігієни;
  • натуральні концентровані парфуми ручної роботи;
  • сухі парфуми;
  • продукти для оздоровлення в різній формі (краплях,таблетках,капсулах);
  • ексклюзивні натуральні спеції.

Головне завдання «Примафлора» — оздоровлення людей, турбота про їх відмінний вигляд, чудове самопочуття. Обираючи нашу продукцію, ви обираєте гармонійне поєднання сучасних наукових досягнень та природні рецепти краси й здоров’я.

Відгуки