Послуги БТІ

Послуги БТІ - фото
вулиця Дубнівська, 15
(ЖК "Діамант", 2 поверх)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Послуги БТІ — вагома сфера нашого життя, що стосується вирішення багатьох питань із нерухомим майном.

БТІ здійснює фіксацію операцій, що проводяться з нерухомістю, реєстрацію різноманітних угод, які стосуються нежитлового та житлового фонду. До того ж, без узгодження дій з БТІ, не вдасться здійснити жодну операцію (купівлю, продаж, дарування, обмін тощо), пов’язану з нерухомістю.

Стахів Андрій Григорович — член правління громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання «Технічні інвентаризатори України» у Волинській області.

Завдяки багаторічному досвіду роботи фахівця, який має чималий практичний досвід у питаннях правильного оформлення пакету документів в БТІ на різноманітні об’єкти нежитлового та житлового фонду, вдасться врахувати ваші побажання при виконанні операцій та надати кваліфіковану консультацію та якісну допомогу.

Пропонуємо послуги БТІ:

  • технічна інвентаризація, паспортизація, облік нерухомого майна різних форм власності, що належить юридичним та фізичним особам (здійснюємо виїзд на об'єкти для проведення обмірів будівель і споруд);
  • підготовка документів в нотаріальні контори для вчинення нотаріальних дій на об’єкти нерухомості, що знаходяться у власності юридичних та фізичних осіб;
  • підготовка висновку про можливість поділу майна;
  • консультації (безкоштовно).
Працюємо по всій Україні.

Відгуки