ТзОВ "Стоматологія"

Стоматологія - фото
вулиця Кременецька, 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 19:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Не варто засмучуватися, якщо вам не пощастило мати «голлівудську» посмішку від природи. При правильному догляді та лікуванні зубів, за допомогою сучасних інструментів і технологій можна добитися вражаючих результатів. «Стоматологія» попіклується про красу та здоров’я ваших зубів.

Ми пропонуємо широкий спектр стоматологічних послуг:

  • Діагностику зубів та порожнини рота — важливий етап, що дозволяє вчасно виявити «проблемні» місця та, надалі, провести коректне лікування.
  • Консультацію стоматолога щодо профілактики захворювань зубів та порожнини рота, правильного догляду, способів лікування чи протезування, інших стоматологічних послуг, які ви можете отримати у нашій клініці.
  • Рентген зубів. Вам не доведеться бігати містом в пошуках рентген-кабінету. Прямо у клініці вам проведуть рентгенографію, що дасть змогу лікареві провести правильне діагностування та лікування.
  • Комплексне лікування зубів (пломбування, лікування гінгівіту).
У нашій клініці лікарі прикладають максимум зусиль, щоб без хірургічного втручання врятувати зуб навіть у найскладніших ситуаціях. Однак, бувають такі випадки, коли нехірургічні методи лікування неефективні. Тоді ми пропонуємо хірургічні послуги стоматолога.
  • Протезування (металокераміка, металопластмаса, цільнолиті, стальні коронки,  зубні протези капронові, пластинкові або бугельні).
  • Проводимо також гігієну і профілактику порожнини рота.
  • Для тих, хто хоче отримати осяйну та красиву посмішку, буде цікавою естетична стоматологія. Вона дозволяє змінити форму та колір зубів, закрити щілинки між зубами тощо.

Ми надаємо послуги за доступними цінами, бо хочемо, щоб кожен наш пацієнт мав здорову посмішку.

Подбайте про ваші зубки заради здоров’я всього організму!

Відгуки