Салон-магазин "Світ кераміки"

Світ кераміки - фото
вулиця Дубнівська, 60
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Рівненська, 83
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Керамічна плитка, сантехніка та меблі до ванної кімнати — дуже важливі елементи інтер’єру, адже у цілому приміщенні повинні панувати гармонія, комфорт та чистота. Якщо ви шукаєте якісну плитку, відмінну сантехнічну продукцію та супутні товари, радимо завітати до салону-магазину «Світ кераміки».

Салон-магазин «Світ кераміки» та фірма «Триола» — це просторі виставкові зали й великі складські приміщення з багатотисячним асортиментом відповідної продукції.

Що ми пропонуємо? У нас ви найдете великий вибір:

  • плитки таких торгових марок, як Saloni Ceramica, Pamesa Ceramica, Venus Ceramica, Grespania, Cristacer, Newker, Equipe, Rako, Opoczno, Cersanit, Peronda, APE, Keramin, Cerrad, Paradyz, Golden Tile, Kerama marazzi, Intercerama;
  • змішувачів торгових марок Hansgrohe, Valtemo, Oras, Grohe, Armatura, Rubineta, Invena;
  • дзеркал J-Mirror та Liberta, які ви можете замовити у нас відповідно до ваших потреб, за індивідуальними розмірами;
  • мозаїки брендів Krimart, Glance Gold;
  • меблів для ванної кімнати, ванн, душових кабін, сантехніки, керамічної плитки, змішувачів від RAVAK, AGNES, Van Mebles, Kaldewei, Snail, Duravit, Duke, Colombo, Devit, Swan, Excellent, Roca, Geberit, Rock Design, Arter Plast, Аквародос, Мойдодир.

Чому ми? Наші переваги:

  • Дотримання стандартів якості продукції та послуг взаємоповага, чесність, виконання всіх взятих на себе обов’язків, відкритість стосовно клієнтів, партнерів, конкурентів — це основні принципи роботи нашої компанії.
  • Наш персонал ініціативний, комунікабельний, відповідальний, результативний. Працівники ефективно взаємодіють між собою, зважено працюють в команді й досягають поставлених цілей разом із компанією, щоб реалізувати першокласну продукцію та забезпечувати бездоганний сервіс кожному клієнтові.
  • Політика нашої компанії направлена на постійний безперервний розвиток. Одним з основних принципів роботи компанії є новаторство. Наші працівники відвідують світові професійні виставки, невпинно слідкують за світовими тенденціями у сфері плитки, кераміки, сантехніки та супутніх товарів. Ми постійно шукаємо нові ідеї, технології, матеріали, щоб пропонувати вам краще серед кращого.
  • Покращуємо свої виставкові зали, складську програму, своєчасну доставку товару до клієнта та на склад, регулярно оновлюємо товарний асортимент.
  • Клієнтами нашої компанії є креативні люди, які живуть в ногу з часом, не бояться експериментів, довіряють нам. У свою чергу, ми пропонуємо доступні ціни, тільки якісний асортимент, доставку в короткий термін, швидке та якісне обслуговування, роботу кваліфікованого персоналу, індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів! Оберіть нас, щоб ваша оселя завжди була бездоганною, вишуканою, стильною та неперевершеною.

Відгуки