Декорбукет&Дизайн

Декорбукет&Дизайн - фото
проспект Василя Мойсея, 6
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт09:00 - 19:00Без перерви
Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Квіткові композиції зроблять весілля чи день народження, бенкет чи іншу урочисту подію красивою та стильною, підкреслять тематику заходу, нададуть необхідних акцентів.

Для створення цікавих флористичних оформлень необхідні певні знання та навички, уявлення про сумісність кольорів, актуальність тих чи інших сортів квітів, їхню поєднуваність між собою та з іншими елементами декору.

Магазин «Декорбукет&Дизайн» володіє значним успішним досвідом у флористичному оформленні та декоруванні весіль та інших свят, допомагає втілити заповітні мрії та уявлення про неповторний день. При цьому наші дизайнери слідкують за модними тенденціями, бажаючи зробити ваше свято модним та актуальним.

Вишукані букети, скомпоновані з екзотичних та садових квітів не залишать байдужими гостей свята. Наші консультанти володіють смаком та почуттям стилю, вони не допускають надміру декору, пропонуючи вишукані та оригінальні варіанти.

У магазині «Декорбукет&Дизайн» є можливість вибрати чудові подарунки для дорогих та близьких вам людей від відомих європейських брендів Villa Italia, Villeroy&boch, Sia, Depot.

«Декорбукет&Дизайн» пропонує великий вибір посуду, декоративних елементів та текстилю, який ви можете придбати за вигідними цінами.

Наповніть свій світ гармонією та неповторністю квітів та декору!

Відгуки