Авторизований салон "Галатея"

Галатея - фото
проспект Волі, 17
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 20:00Без перерви
Нд08:00 - 14:00Без перерви

Інформація

Авторизований салон краси «Галатея»— це унікальне місце, де ми піклуємося про здоров'я і красу вашого волосся. Наша місія — якісний сервіс, індивідуальний підхід до клієнта.

Кожен клієнт для нас особливий і унікальний.

Наш колектив — це дружні і професійні фахівці, які постійно вдосконалюються у своїй справі і стежать за новими тенденціями в індустрії краси. 

До ваших послуг:

  • майстри жіночих зачісок
  • діагностика та лікування шкіри голови та волосся від System Professional
  • майстри манікюру та педикюру
  • нарощування вій
  • чоловічі стрижки, зачіски
  • авторизований салон працює на продукції WELLA Professionals

Ми чекаємо на вас!

Краса — той подарунок, про який мріє кожна жінка. Ми зібрали універсальні засоби, які будуть до смаку будь якій дівчині:

натуральна лінія Elements для захисту кератину збереже і підкреслить здоров'я волосся,а стайлінг EIMI стане незамінним помічником у створені оригінальних, яскравих зачісок. Запитуйте продукти догляду та стайлінгу від Wella Professionals в салоні краси «Галатея»! Даруйте красу коханим!

Міф: діаманти — кращі друзі дівчат.

Факт: засоби Brilliance — кращі друзі для захисту кольору фарбованого волосся. Турботи не буває забагато,тим більше коли мова йде про красу та стиль. Догляд зBrilliance допомагає зберегти насиченість кольору після фарбування і робить це в повному значенні цього слова блискуче!

Лінія Wella SP Men — Чоловіча лінія для догляду та стайлінгу, спеціально розроблена для чоловіків і ідеально доповнює продукцію бренду Wella SP по догляду за волоссям та шкірою голови. Косметичні засоби цієї лінії надають інтенсивний свіжий вплив, забезпечують активний догляд і глибоке очищення, зволожують і насичують необхідною енергією, що дарує вам бездоганну зовнішність і чудовий настрій. Засоби мають унікальну консистенцією і забезпечують свіжу дію на тривалий час. Вони також активізують роботу клітин шкіри, дуже легко наносяться, зволожують і насичують вас необхідною енергією.

Відгуки