LuxLink

LuxLink - фото
проспект Волі, 21
+38 (0332) 28-09-99 (Підключення і тарифи 24/7)
+38 (093) 170-02-99 (Гарячіа лінія)
+38 (050) 438-25-91 (Абоненський відділ)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 20:00Без перерви
Сб09:00 - 17:30Без перерви
НдВихідний

Інформація

Двадцять перше сторіччя стало віком «інформаційного вибуху». Поява Інтернету навіть у віддалених куточках нашої планети надала людству змогу дізнатися про все, що відбувається навколо. Володіти інформацією — це володіти світом, чи не так? Але що ж робити, коли доступу до світової мережі досі немає?

Пошук Інтернет-провайдерів, частіше за все, не викликає труднощів, але як же обрати з-поміж десятків різних незрозумілих назв саме того, якому ви б довіряли? Інтернет-провайдер — це компанія, яка надає послуги доступу до мережі Інтернет та інші супутні послуги. І головна вимога до такої фірми — це якісний і швидкий доступ до мережі Інтернет.

Компанія «ЛюксЛінк» пропонує вам високоякісний Інтернет, який доповнить ваше життя новими можливостями. Ви гарантовано будете отримувати саме ту швидкість, яку ви обрали у своєму тарифному плані. Більше не доведеться чекати! Якщо у вас виникне бажання змінити свій тарифний план, то достатньо буде лише одного телефонного дзвінка в наш колл-центр. Наші оператори допоможуть вам обрати тарифний план, який задовольнить усі ваші вимоги.

Якщо вас з будь-яких причин не влаштовує робота Інтернету, чи ви не знаєте як скористатися деякими його можливостями — зателефонуйте до нашого колл-центру, оператори у відділі технічної підтримки працюють цілодобово та без вихідних і завжди нададуть вам кваліфіковану допомогу. Тож немає необхідності чекати на майстра, якщо можна все налагодити самостійно!

Наша мета — забезпечити населення високоякісними послугами. З нами ви забудете про проблеми зі швидкістю Інтернету та отримаєте кваліфіковану підтримку та обслуговування.

Ми пропонуємо:

  • акції;
  • Інтернет;
  • телебачення;
  • підключення;
  • оплата.

Ви вже підключені до мережі «ЛюксЛінк», тоді підключайте своїх друзів і отримуйте бонус — 200 грн за кожного підключеного друга! Акція діє на постійній основі.

Обираючи «ЛюксЛінк» — ви обираєте надійного партнера. Наша робота — це впевненість і комфорт наших абонентів!

Відгуки