Медтехніка

Медтехніка - фото
вулиця 8-го Березня, 1, офіс 5
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Представляємо вашій увазі широкий вибір медичної техніки, товарів для краси та здоров'я, ортопедичних товарів. Здійснюємо продаж інгаляторів (небулайзер), одноразових рукавичок, засобів для дезінфекції.

Наша компанія здійснює постачання продукції безпосередньо від виробника, нейтралізуючи загрозу підробок і тим самим захищаючи своїх покупців від придбання товарів низького або поганої якості.

У нашому магазині ви знайдете тільки високоякісні товари та протестовану продукцію. Ми робимо все від нас залежне для розширення набору якісних характеристик товарів і повної відповідності представленого асортименту вашим індивідуальним побажанням.

Крім цього, ми маємо великий досвід роботи з такими приладами як тонометри, небулайзери (інгалятори), глюкометри, а це означає, що ви можете проконсультуватися у нас щодо використання, відмінних характеристик і технічних моментів роботи приладів.

Здоров'я — це та цінність, на якій не можна економити. Однак наша компанія піклується не тільки про фізичну складову, а й про добробут покупців. Постійні акції та безпрецедентні зниження цін, а також розширена гарантія — ось далеко не повний список того, що ви отримуєте, звернувшись до магазину «МедТехніка».

Відгуки