Gross

Gross - фото
проспект Перемоги, 14, офіс 311
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 17:0013:00 - 14:00
Сб,НдВихідний

Інформація

Ми живемо у час інноваційних технологій та глобальної комп’ютеризації практично всіх процесів. Тому, питання інформаційної безпеки є надважливим для людства. Уявіть, що зловмисники проникли у всі системи та пошкодили комп’ютерні мережі різних установ та організацій. Це призведе до тотального хауса та паралізує нормальну життєдіяльність людей у цілому світі. Однак така ситуація, це уже свого роду комп'ютерний апокаліпсис. Попри це, не такі масштабні інциденти у сфері інформаційної безпеки та комп’ютерних злочинів, трапляються ледь не щодня. Ефективне розслідування та допомога спеціалістів у сфері комп'ютерної криміналістики дозволить ліквідувати негативні наслідки правопорушення та притягнути винних осіб до відповідальності. Комп’ютерна лабораторія «Gross» — ваш вірний помічник та надійний захисник у сфері інформаційної та комп'ютерної безпеки

Чому вам варто довірити питання вашої інформаційної безпеки та розслідування комп’ютерних злочинів спеціалістам лабораторії «Gross»? Наші переваги:

  • Ми гарантуємо експертність та високий професіоналізм. До нашої команди входять провідні фахівці у сфері комп'ютерної криміналістики, кваліфіковані програмісти та системні адміністратори. Всі вони володіють ґрунтовними теоретичними знаннями, аналітичними здібностями та значним досвідом практичної роботи.
  • У нас є суперсучасне устаткування та програмно-апаратні комплекси, необхідні для коректного вилучення інформації, її зберігання та дослідження. Крім того, всі висновки лабораторії будуть оформленні з дотриманням передбачених законом процедур. Продумані та юридично правильні дії наших фахівців дозволять вам передати потрібні докази злочину представникам правоохоронних органів та покарати винуватців;
  • Скориставшись нашими послугами ви не тільки зможете надалі притягнути винуватців до відповідальності, а й знешкодите негативні фактори та значно зменшити наслідки хакерської атаки чи будь-якого іншого впливу на комп’ютерну систему вашого підприємства або вашу особисту.

Що ми пропонуємо? Послуги комп’ютерної лабораторії «Gross»:

  • Послуги криміналіста для розслідування хакерських атак, інших комп’ютерних злочинів та інцидентів у сфері інформаційної безпеки.

Як все відбуватиметься?

Першим нашим кроком є оперативний виїзд спеціалістів до місця події, а також консультування клієнта щодо інциденту та узгодження наших подальших дій;

Далі фахівці лабораторії, використовуючи спеціальне обладнання, визначають джерело доказової бази, проводять розслідування та збирають доказ. Всі ці процедури ми проводимо чітко дотримуючись законодавчих вимог;

Далі всі вищезазначені процедури оформляються документально. Формується пакет документів, потрібний для звернення до компетентних органів та притягнення винних осіб до відповідальності;

В процесі всього часу нашої співпраці клієнт має змогу отримати кваліфіковане консультування, а також професійні поради щодо припинення негативних впливів та зменшення заподіяної зловмисниками шкоди.

  • Відновлення даних з мобільних пристроїв (мобільних телефонів та планшетів) і розблокування телефонів з операційною системою Android.

Яку саме інформацію ми відновимо?

Різноманітна дані (фотографії, файли тощо);

Контакти з телефонної книжки.

  • Відновлення даних з носіїв цифрової інформації:
    • З вінчестерів комп’ютера;
    • З відеореєстраторів;
    • З флеш-карт та карт пам’яті;
    • З накопичувачів (HDD), з дисків.
  • e-Discovery (електронне відкриття, приведення даних, що зберігаються в цифровому носії, у вигляд доступний для читання).

Довірте свою інформаційну безпеку спеціалістам нашої лабораторії і ми подбаємо про ваш спокійний сон у світі, захищеному від комп'ютерних злочинців!
 

Відгуки