Фітнес-зал "Спорт Лайн"

Спорт Лайн - фото
вулиця Яремчука Назарія (Єршова), 9а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:30 - 20:30Без перерви
Сб08:30 - 14:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Ви цінуєте своє здоров’я? Намагаєтесь тримати себе у відмінній фізичній формі, щоб виглядати привабливо? Полюбляєте активний відпочинок та не можете всидіти навіть дня без активних занять спортом? Тоді фітнес зал «Спорт Лайн» - це те місце, де на вас давно чекають.

Ми пропонуємо вас затишну атмосферу, що між однодумцями. Наші адміністратори допоможуть підібрати спортивну програму, яка підходить саме вам.

Крім того, наш зал — це прекрасне місце для спілкування! Тут люди об'єднані спільною справою, знаходять однодумців в хобі, відпочинку та бізнесі, можуть ділитися своїми успіхами і невдачами. Крім того, як у випадку з груповими заняттями, ви регулярно, кілька разів на тиждень, рухаєтеся в одному ритмі з іншими людьми, разом пріючи і освоюючи нові руху, а це дуже зближує!

Ми не намагатимемось «витрясти з вас дух» та всі сили — ми підберемо оптимальну програму занять відповідно до ваших можливостей, потреб та побажань результату. Адже ми знаємо, що займатись спортом потрібно з задоволенням і тоді ці заняття точно дадуть бажаний результат.

Ми знаємо, що починати нову справу без підтримки та порад неможливо, тому наші тренери радо дадуть відповіді на всі запитання щодо занять у нашому клубі, які можуть у вас виникнути. Ми проконсультуємо та ознайомимо вас з нашим клубом ближче.

Наші тренери включають в тренування комплекс вправ, які не тільки збільшують об'єм легень, тренують серцево-судинну систему, але допомагають легко спалювати калорії і скинути зайву вагу.

Вже через декілька місяців ви зможете оцінити результат, отриманий від занять спортом у «Спорт Лайн».
 

Відгуки