Крамниця мистецтв

Крамниця мистецтв - фото
проспект Волі, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

           Працюємо в онлайн режимі.
Viber: 0509520589-Оксана.
        Доставка в межах міста.

  Майстерня- Підгаєцька,13В 

НЕДІЛЯ - вихідний

Багетні рами в "Крамниці мистецтв" виготовляються з дерева  виробниками України та Європи та представлені в найбільшому асортименті у м.Луцьк.  Ми Вам допоможемо підібрати багет та паспарту будь-якого розміру для оформлення Вашого виробу: вишитих та написаних картин, дзеркала, фото, папірусу. Постійно в наявності скло 2-ка звичайне та антиблікове, оргскло, музейне скло, паспарту, штапіки декоративні, картон палітурний-2мм. та 1,5мм. В продажі є нова колекцію паспарту з Італії з цікавою кольоровою гамою. Знижена ціна при замовленні від 8 одиниць багету WER-RAMA. 

 

Особливу увагу ми приділяємо оформленню ікон. Комбінація подвійних рам, паспарту, кіот – дозволяє оформити ікон в стилі її написання.

Постери, графіку та друковані роботи оформляємо в антирами (без рам) з використанням прозорого ПВХ на заміну скла.

Завдяки великому досвіду роботи ми швидко якісно оформимо галерею чи виставку. Нашими напрацюваннями є обрамлення полотен в художньому музеї м. Луцька, галереї «Арт-кафедра» та ряд інших приватних колекцій. Виконуємо реставрацію ікон та картин різної складності. З метою збереження творів надаємо послуги музейного конвертування. 

 Живописні картини довершують інтер’єр будинку та є чудовим подарунком до будь-якої події. У нас представлені полотна Оксани Безсмертної, Володимира Вольського, Юлії Губенко,Володимира Жупанюка, Ольги Самчук, Світлани Костукевич, які виконані в різних малярських техніках. Завітайте та подаруйте собі гарний настрій!

 Кераміка та сувеніри найкращих майстрів з різних куточків України приємно порадують Вас та Ваших близьких. Петриківський розпис вражає своєю багатоколірністю. Керамічні панно, тарілки та дзвіночки виконані миргородськими майстрами наповнять живою енергетикою Ваш дім.

 

 

Відгуки