Туроператор "Туристична фірма "Валерія"

Туристична фірма "Валерія - фото
проспект Президента Грушевського, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація


Світ навколо нас багатий і різноманітний. Ми живемо, працюємо, зустрічаємося з друзями, знайомимося і розлучаємося, але при цьому дуже багато залишається "за кадром".

Чому, навіть відпочиваючи, ми часом залишаємося незадоволеними проведеними днями або навіть тижнями під південним сонцем, на гірських схилах або серед світових культурних цінностей?

Чому в наступний раз, відправляючись у відпустку, починаємо дзвонити по всім знайомим, гортати журнали або згадувати дитячі мрії про те, де хотіли побувати, а тільки потім шукаємо агенство, де послуги з туризму в уже обраної країні були б представлені найбільш повно?
Тому що всі знають, що туристична фірма - це магазин готового одягу, а якщо фігура не ідеальна, і гаманець не безрозмірний, треба довго шукати, то що сподобається особисто Вам.

А ось тепер ми, туристична фірма "Валерія" офіційно заявляємо: ми відмовляємося жити за таким сценарієм. Ми не хочемо продавати те, що у нас є. Ми хочемо продавати те, що потрібно Вам!

Туристична фірма "Валерія" є ліцензованим українським туроператором. Ліцензія туроператора АГ 581 328 від 13.09.2012 р. Фірма була основною 26.02.1993 року. Ми лідируюча компанія, яка позиціонує себе як туроператор, що спеціалізується на екскурсійно-пізнавальному і екзотичному сегменті туристичного ринку України.

Туристична фірма "Валерія" - це компанія, яка об'єднує людей з такими якостями як професіоналізм, вміння працювати і приносити нашим клієнтам справжнє задоволення від відвідування тієї чи іншої країни.

Що ми пропонуємо
  • Пляжний відпочинок з максимальним комфортом - сонце, найчистіший пісок і прозора вода морів і океанів. Хороший сервіс і якісне обслуговування не дадуть ні найменшого приводу зіпсувати настрій.
  • Екскурсійні тури з професійними ерудованими гідами. Програми екскурсій, складені оптимальним чином, дозволять без втоми побачити заплановане і оглянути важливе в мандрах.
  • Активні види відпочинку (гірські лижі, дайвінг, серфінг) дозволяють розкрити таланти мандрівника і задовольнити його найсміливіші фантазії. Різноманітні варіанти активного відпочинку при кращому сервісі і організації турів.
  • Міські тури пропонують знайомство з цікавими пам'ятками, які приховує від непосвячених кожне місто. Краса старовинних будівель і технічна досконалість нових архітектурних форм. Життєвий ритм кожного міста по-своєму унікальний.
  • Діловий туризм - це бездоганно організація і продумана до деталей система відпочинку, узгодженість і взаємодія в прагненні досягти поставлених цілей. Пропонуються індивідуальні рішення, порядок і відповідальність.
  • VІР тури - для тих клієнтів, які хотіли б отримати особливий рівень сервісу, фірма "Валерія" пропонує спеціальні програми, призначені для роскошновго відпочинку. Ми також можемо організувати Вам переліт бізнес-класом. В аеропорт Вас доставить автомобіль будь-якого класу - від волги до лімузина.
  • Шоп-тури - це справжній рай для любителів різних видів шопінгу. Саме в таких турах Ви зможете відвідати всі популярні торгові центри світу, придбати різноманітні обновки і прикраси.

Різноманітна екскурсійна програма, високий рівень сервісу, комфортабельний авіа-переліт залишать лише позитивні враження від мандрівки з нашою компанією. Ми цінуємо кожного туриста, який вибрав нас своїм туроператором. Співробітники офісу будуть раді надати Вам допомогу при виборі туру. Ласкаво просимо в світ подорожей!

Відгуки