Здравниця "Зелена планета Земної №7"

Зелена планета Земної №7 - фото
проспект Відродження, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:0014:00 - 15:00
Сб09:00 - 12:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Природа є кращим лікарем та косметологом, вона здатна зцілювати наше тіло і душу. Тож не дивно, що людство з прадавніх часів навчилося використовувати дари природи з користю для себе. І сьогодні багато людей надають перевагу нетрадиційним (народним) способам лікування. Причин на це безліч. Дехто вважає, що звичайні медикаменти лікуючи один орган шкодять іншому. Є люди, які не довіряють медикам чи бояться відвідувати лікарів. Також, трапляються і випадки, коли звичайна медицина просто безсила. Сучасні технології у поєднанні із тисячолітньою мудрістю та цілющими природними інгредієнтами дозволяють нам створювати унікальні продукти, що ефективно борються з більшістю недуг. Звернутися по допомогу до нетрадиційних методів лікування чи ні — обирати вам. А ми, у свою чергу, готові поділитися з вами досвідом лікування та профілактики ряду різних хвороб за допомогою цілющих природних засобів.

У фітоаптеці «Зелена планета» до ваших послуг великий вибір:

  • Ефективних фітопрепаратів;
  • Натуральних косметичних засобів;
  • Дієтичних добавок.

Чому ми? Переваги фітоаптеки «Зелена планета» такі:

  • Ефективність наших препаратів та нашу відмінну репутацію можуть підтвердити тисячі людей, яким вдалося вилікуватися завдяки нам.
  • Наші препарати дозволять вам вилікувати ряд захворювань без застосування хімічних медикаментів, ви зможете не лише вилікуватися, а й зберегти відмінне самопочуття на багато років.
  • Ми не лише реалізуємо унікальні фітопрепарати, а й проводимо підбір лікарських засобів. Також у нашій фітоаптеці вас безкоштовно проконсультують кваліфіковані фахівці. Ви можете отримати консультацію з понеділка по п’ятницю від 15.00 до 18.00 та у суботу з 10.00 до 12.00.

Відгуки