Стоматологія "Здоров'я плюс"

Здоров'я плюс - фото
проспект Президента Грушевського, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Піклування про своє здоров’я — один із найважливіших людських пріоритетів, тому, для отримання відмінного результату в будь-якій області медицини, необхідні знання та золоті руки. Ну а якщо мова іде про стоматологію — то ще й висококласне обладнання та матеріали. Професійний рівень наших лікарів дозволяють впевнено заявити: стоматологічна клініка «Здоров’я +» — одна з передових на Луцькому ринку стоматологічної допомоги.

За спинами наших фахівців вища медична освіта, роки клінічного досвіду, вони мають вузьку спеціалізацію, що дозволяє вже на консультації максимально точно підібрати лікаря для вирішення конкретної проблеми в конкретному індивідуальному випадку. 

Ми надаємо різні види послуг, а саме:

  • терапія;
  • ортодонтія;
  • ортопедія;
  • хірургія;
  • імплантологія.
У нас є власна зуботехнічна лабораторія. Завдяки чому є можливість робити вам протези і коронки на місці з кращою якістю та точністю, при цьому економлячи ваші кошти та час.

Ми є партнерами компанії «Osstem Implant», що дозволяє закуповувати максимально якісні імпланти за доступною ціною у південнокорейської компанії, яка є лідером № 1 у світі серед стоматологів.

Переходьте на наш сайт, залишайте заявку на консультацію. Консультуємо 24/7, є екстрений виклик стоматолога при невідкладних проблемах.

Відгуки