Ajour

Ajour - фото
вулиця Сухомлинського, 1
(ТРЦ "ПортCity")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Кожна жінка хоче бути вродливою та приваблювати заворожені погляди чоловіків.

Бренд Ajour в рекордні строки завоював міжнародне визнання в європейських країнах, США та ОАЕ.

Завдяки стильному дизайну та яскравому різнобарв’ю кольорів білизна від Ajour — це бажаний подарунок для кожної жінки. Наші дизайнери приділяють увагу навіть дуже дрібним деталям, адже прагнуть, щоб кожна жінка виглядала неперевершено та неповторно. Тканини, мереживо та стрічки ми закуповуємо у кращих магазинах Франції, тому з упевненістю можемо гарантувати якість нашої продукції.

Ми ставимо собі за мету створити вишукані моделі білизни в яких гармонійно поєднуватимуться яскравий дизайн, практичність та якість. Кожного року Ajour презентує нові колекції купальників, білизни та домашнього одягу для усієї сім’ї.  Великий асортимент дозволяє нашим покупцям обирати продукцію, яка влаштовуватиме їх за всіма параметрами: ціною, якістю та практичністю.

На всесвітній виставці Lyon Mode City у 2006 році колекція потрапила у ряд найбільш трендових і була представлена на подіумі. З того часу світові fashion-критики не втомлюються засипати AJOUR компліментами, а сам бренд показує свої колекції в Ліоні та Парижі, на Salon International de la Lingerie.

Пропонуємо продаж:

  • спідня білизна;
  • купальники та пляжний одяг;
  • домашній одяг;
  • панчохи та колготи;
  • аксесуари(силіконова продукція, мішечки для прання, упаковка);
  • подарункові сертифікати.

Відгуки