Магазин "Accessory"

Accessory - фото
вулиця Карпенка-Карого, 1
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Хочете придбати сумку відмінної якості з натуральної шкіри, яка «впишеться» як у діловий, так і в святковий або повсякденний образ?

Магазин «Accessory» пропонує високоякісні жіночі сумки з натуральної шкіри італійського виробництва на різний смак та ціну.
У нашому магазині ви знайдете різноманітні моделі, які неодмінно покорять ваші серця. Стильні італійські сумки, рюкзаки та гаманці стануть невіддільною частиною гардеробу будь-якої модниці.

Асортимент представлений великою різноманітністю видів, форм, фасонів і кольорів — універсальні модні новинки, які підійдуть для різного образу, події чи для щоденно носіння. Від строгих і стриманих ділових сумок для паперів і документів до яскравих, які привертають увагу гаманців — всі вироби виконані виключно з натуральної шкіри або замші високої якості. Шкіряні сумки з Італії допоможуть підкреслити вашу індивідуальність і привернути увагу оточуючих.

Окрім сумок, наш магазин здійснює продаж різних аксесуарів, рукавиць, сонцезахисних окулярів, які ще більше доповнять ваш стиль.

Купуйте у магазині «Accessory» ще дешевше та заощаджуйте завдяки постійним акціям та спеціальним пропозиціям.

Здійснюємо щоденну доставку Новою Поштою по всій території України.

Відгуки