Кафе-бар "БУЧЕР"

БУЧЕР - фото
проспект Молоді, 10г
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд11:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Кафе «Бучер» запрошує гарно відпочити та смачно поїсти.

У цьому затишному закладі ви зможете насолодитися різноманітними стравами української та європейської кухонь, насолодитись розливним пивом і гарно провести час. У кафе пропонуємо відзначити будь-яку важливу для вас подію — все буде «на відмінному рівні». А влітку тут можна чудово відпочити у наших альтанках, які розташовані на терасі.

Якщо одноманітні застілля вам вже набридли, якщо вам хочеться чогось нового, якщо бажаєте підняти собі настрій — ласкаво просимо до кафе «Бучер». Тут зможуть розміститись великі компанії, адже у розпорядженні гостей буде великий та комфортний зал на 50-60 осіб. А «жива музика» доповнить ваш вечір.

Кафе «Бучер» — чудове місце для відпочинку із сім'єю, романтичної вечері та ділової зустрічі.

У нас ви зможете:

  • скуштувати страви європейської та української кухонь, посмакувати різноманітними салатами, апетитними рибними та м’ясними стравами та стравами запеченими на грилі;
  • спробувати комплексні обіди (великі порції, за доступними цінами);
  • доповнити частування холодними закусками, смачними десертами, тортами, чізкейками, морозивом;
  • оцінити якісний алкоголь — алкогольна карта представлена хорошим асортиментом вин коньяків, віскі та лікерів відомих брендів.

Ну а влітку, ми впевнені, вам сподобається проводити час на свіжому повітрі, адже пригостимо вас смаколиками на літній терасі. Тільки уявіть, як тут буде смакувати смажена рибка із хмільним розливним пивом, якого пропонуємо 6 видів.

На час проведення святкових подій ми закриваємо вхід на територію кафе, тому сторонні вас не потурбують.

Відгуки