Студія зачісок "Андрій Оліферчук"

Андрій Оліферчук - фото
проспект Молоді, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 19:00Без перерви
Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Відтепер в «Студії зачісок Андрій Оліферчук» пропонуємо клієнтам вечірній і весільний святковий макіяж. Ми не стоїмо на місці, а ретельно слідкуємо за новими тенденціями та прагнемо розвиватись для вас: проходимо курси підвищення кваліфікації та відвідуємо майстер-класи.

Набридли сірі будні? Прагнете зробити своє життя яскравішим?

Тоді студія зачісок Андрія Оліферчука створена саме для вас. Наша студія — це окремий, чарівний світ, де панує краса, стиль та мода. Наші майстри із задоволенням змінять ваше життя в кращу сторону, додаючи у ваш образ вишуканості та оригінальності. Лише у нас працюють кращі професіонали своєї справи, які допоможуть вам знайти ваш стильний образ. Ми із задоволенням виконаємо для вас стильну стрижку, яка вдало доповнить ваш образ, пофарбуємо волосся у різноманітних техніках, що обов’язково додасть вам впевненості у собі та власних силах.

Ми пропонуємо широкий спектр перукарських послуг для чоловіків та жінок.

У нас працюють майстри:

  • Оліферчук Андрій – арт-директор та стиліст студії;
  • Оліферчук Катерина – колорист студії, майстер зачісок та весільний стиліст. 

Навчальний центр «Студії зачісок Андрій Оліферчук» запускає новий проект — відтепер на нашому каналі YouTube будуть публікуватися і корисні навчальні відео в прискореному режимі. Навчайтесь разом з нами. Підписуйтесь та слідкуйте за новинками

Відгуки