Amrita

Amrita - фото
проспект Соборності, 26
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт12:00 - 15:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

 
Офіційний сервіс "Amrita" у м. Луцьк, пр. Соборності, 26 вітає Вас!!!

Про нас:
На ринку Ми вже 11 років і тому наша структура придбала необхідні навички і знання, з якими ми із задоволенням готові поділиться з Вами. Ми з гордістю можемо сказати, що «Amrita» - це успішна компанія, з професійною командою лідерів однодумців, які дбають про Вас, допомагають Вам піклуватись про близьких і хочуть допомагати іншим стати здоровими, щасливими і успішними.

Продукція Компанії «Амріта» - це природна турбота Вашого здоров'я і краси, допомога створити чистоту та затишок у Вашій оселі. Компанія Амріта розробила продукцію в 4 категоріях:

- Beauti – для краси (лікувальна косметика на основі Фітомеланіну - унікальна розробка компанії Амріта);
- Healt – для здоров'я (багато з Вас знають і пробували унікальні продукти, такі як Мікотон, Анкарцин, Міпровіт і Екстракт молодильний);
- Nutrition - для здорового харчування (каші, масла і органічна кава);
- Home - для безпечної чистоти - екологічні миючі засоби без синтетичних ПАР, які не роблять шкідливого впливу на здоров'я і не руйнують екологію нашої планети;

Тобто кожен житель нашого міста, зможе знайти серед продукції Амріти щось для себе, для своїх потреб, для своїх друзів, знайомих та близьких і бути впевненим щодо якості, безпечності, екологічності нашої продукції.




Відгуки