Арт Букет

Арт Букет - фото
вулиця Захисників України (Гордіюк), 49
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд08:00 - 21:00Без перерви

Інформація

 
Квіти надають життю шарм, наповнюють її фарбами і підкреслюють важливість моментів. Ми, в магазині живих квітів та квіткових композицій «Арт Букет», любимо квіти і все що з ними пов'язано. Ця любов лягла в основу нашої місії - прикрашати життя людей.
Весільна флористика, авторські букети, ексклюзивні подарунки, живий дизайн, зелені стіни та озеленення, вітриністика і сюжетні декорації для просторів і подій, а ще виробництво елементів предметного дизайну - ми займаємося всім перерахованим.
Що б ми не робили - від крихітної бутоньєрки до величезної інсталяції - просякнуте прагненням до досконалості і бажанням привнести красу в життя людей. Непідробний інтерес до дизайну, бажання пишатися своїми проектами в рамках будь-якого бюджету, масштабність думки і новаторство в ідеях. За довгий час існування, все це допомогло нам сформувати унікальний почерк, впізнаваний у всіх наших роботах.
Ми любимо створювати красиві речі і готові ділитися цією радістю з Вами, кожного дня!

«АРТ БУКЕТ» пропонує:

- Живі квіти;
- Весільну флористику;
- Оформлення урочистих подій (Весілля, Випускні вечори, Ювілеї, Дні народження, Відкриття, Корпоративи та Вечірки) - ми оформлюємо весільні зали, зали для святкування, столи та автомобілі;
- Іграшки з квітів;
- Авторські букети;

Доставка квітів по місту – БЕЗКОШТОВНА!
Додаткову інформацію Ви можете отримати, звернувшись за місцем розташування:

м. Луцьк, вул. Гордіюк, 49 (ринок Північний, бутік № 21), або за телефоном: (050) 733 23 71


Відгуки