Укрсувенір

Укрсувенір - фото
вулиця Кравчука, 44
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Вишита сорочка — старовинний та самобутній елемент українського гардероба. Протягом століть вишиванки пройшли багато видозмін, і сьогодні з кожним днем стають все популярнішими серед українського населення. Сучасні вишиванки оригінальні, самобутні та витончені. Вони зберігають традиції стародавніх орнаментів і неповторну гаму кольорів. Кожен орнамент, вишитий на сорочці або блузі, має особливе значення та несе свою первозданну роль: бути сильним оберегом, який захищає тіло і душу.

Магазин «Укрсувенір» пропонує стильні сучасні вишиванки, які виготовляються з урахуванням сучасних модних тенденцій та за авторськими техніками. У нас ви знайдете унікальний вишитий одяг власного дизайну та орнаменту за розумними цінами.

Пропонуємо вишитий одяг на замовлення, створений відповідно до індивідуальних запитів та побажань, а саме:

  • вишиванки чоловічі;
  • жіночі вишиванки;
  • вишиванки дитячі;
  • вишиті футболки;
  • вишиті туніки;
  • вишиті сукні;
  • вишиті рушники.

Асортимент нашого магазину також включає: національний український одяг та аксесуари, сучасні вишиті блузи, справжні українські вишиті рушники, шедеври українського писанкарського мистецтва, великий вибір розписного посуду та предметів побуту, вироби зі скла, національну українську символіку, сувенірну козацьку зброю, люльки та мундштуки, різноманітні сувеніри з зображенням пам’яток архітектури, безліч керамічних виробів та багато іншого.

Будьте певні: кращий український сувенір – це писанка! Пропонуємо вам широкий вибір дерев’яних сувенірних писанок різного розміру з розписом та аплікацією. Однак значно ціннішим сувеніром та оберегом є натуральна писанка, виконана на курячому або гусячому яйці традиційною восковою технікою кращими майстрами українського писанкарства. У нас ви можете купити й ексклюзивний варіант писанки – з вирізьбленим орнаментом, яка має вигляд тонкого мережива.

Українська лялька-мотанка з походження – саморобна іграшка. Але в давнину, створюючи таку ляльку для своїх діток, народні майстрині щедро наділяли її різноманітною магічною символікою, завдяки якій лялька мала оберігати дітей від зла та притягувати до них здоров’я, довголіття, щастя, добробут, любов. Радимо й Вам купити ляльку-мотанку для своєї родини.

У нашому магазині ви можете придбати й інші різноманітні обереги: постолики, вітрячки, мішечки, дощечки, а також домовички, які в українській культурній традиції здавна символізують добрих хатніх духів, що оберігають і захищають мешканців та допомагають у веденні господарства.

Пропонуємо вам також сувенірну булаву, яка в давнину була видом зброї, а пізніше – атрибутом гетьманської влади. Ви можете у нас купити дерев’яні різьблені люльки різного розміру, розмальовані та різьблені скриньки, сувенірні тарілки й чашки з зображенням різних куточків України, статуетки на українську тематику та інші сувеніри.

Окрім цього, здійснюємо продаж через наш магазин таких груп товарів:
  • Вовняні вироби: вовняні жилети, вовняні шкарпетки та вовняні шапки, рукавиці вовняні, ковдри з вовни, вовняні подушки, вовняні капці, чуні, іграшки з вовни.
  • Вироби з дерева: шпаківні, дерев'яні шкатулки, ключниці з дерева, картини з дерева, дзеркала з дерева, предмети інтер'єру з дерева, дерев'яні лавки, дерев'яні альтанки, дерев'яні годівниці, дерев'яні годинники, бочки з дерева, дерев'яні келихи, дерев'яні чаші та дерев'яні відра.
  • Петриківський розпис: самовар з петриківським розписом, обробна дошка, кухонне начиння з петриківським розписом, дерев'яні тарілки з петриківським розписом.
Тож нехай вас тішить та навіває приємні спогади наш український сувенір, хай оберігає вас від зла наш оберіг та нехай завжди зігріває вас тепло щирої української душі!

Відгуки