Магазин "Voronin"

Voronin - фото
проспект Соборності, 38
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Стиль та елегантність, лаконічні лінії та дорогі тканини… Усе це — про брендові костюми для чоловіків від українського дизайнера зі світовим іменем — Михайла Вороніна. Його, без перебільшення, вважають Метром чоловічого костюма.

Винятковий винахід Михайла Вороніна макетно-жилетний спосіб пошиття костюма без примірки започаткував нову епоху у світі чоловічих костюмів. Стильний костюм, що не сковує рухів та дозволяє чоловікові почуватися вільним… Завдяки Михайлу Вороніну — це стало реальністю.

У магазині представлені такі лінії одягу:

  • Voronin Classic;
  • Voronin Signature.

Також, шиючи одяг, особливу увагу ми приділяємо екологічним стандартам та якості тканин. Використання відмінних матеріалів та професійний підхід до пошиття костюмів робить нашу продукцію привабливою для успішних і впливових політиків, бізнесменів, спортсменів, зірок вітчизняної та світової естради й кіно.

Покази колекцій від бренду «Voronin» були представлені на понад 60-ти світових подіумах. Михайло Воронін за свій неоцінений вклад у царину модного одягу отримав такі престижні міжнародні нагороди як «Золотий наперсток Парижу», Премія Світу «Престіж», «Краща торгівельна марка Італії», іспанська «Золота Арка Європи» та інші. Також його ім’я занесене до книги «100 знаменитостей світу моди», він був єдиним кутюр’є — рекордсменом «Книги рекордів Гіннеса».

Костюм від «Voronin» — це костюм, в якому не соромно з’явитися навіть на аудієнцію до самої королеви! 

 
 

Відгуки