Магазин "Чемпіон"

Чемпіон - фото
вулиця Карпенка-Карого, 1
(ТЦ "Караван")
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

 

Раді вітати вас на сторінках нашого магазину!

Любите спорт, туризм та активний відпочинок, тоді ми просто створені для Вас! Пропонуємо скористатися послугами нашого магазину «Чемпіон»! З нами Ви не тільки заощадите час на покупки, але і зможете підібрати необхідні спорттовари за доступними цінами.
Наш спортивний магазин пропонує вам широкий вибір якісних спортивних товарів, починаючи від професійних боксерських рукавичок, снарядних мішків і груш, різноманітних кімоно і закінчуючи фітоболами, масажними обручами, скакалками, еспандерами і килимками для фітнесу - асортимент нашого магазину задовольнить запити навіть найвибагливішого покупця в м. Луцьк.
Покупки в магазині «Чемпіон» стануть приємним заняттям перед поїздкою на зимовий чи літній відпочинок. На прилавках нашого магазину Ви знайдете найрізноманітніші товари для пляжу і зимового відпочинку: надувний матрац, дитячий м'яч, рятувальний жилет і пляжну парасольку, а також санки, фігурні ковзани, лижі, гірськолижні маски і шоломи. Тепер є можливість вибрати товари для всієї родини.
Ми постійно працюємо над розширенням асортименту товару нашого спортивного магазину і можемо запропонувати все необхідне не тільки для любителів спорту та професійних спортсменів, а й допоможемо підібрати подарунки для маленьких непосид. Ви зможете придбати скейтборд, роликові ковзани, літаючі тарілки (фризбі), бумеранг, твістер, дартс для активних дітей, а так само порадувати маленьких інтелектуалів, презентувавши лото, доміно, нарди, шахи або шашки.
Не залишилися без уваги і любителі туризму і відпочинку на природі. У нашому каталозі вони легко знайдуть все необхідне: туристичні намети і килимки (карімати), компаси, мангал на будь-який смак, казани і казанки різних розмірів, розкладні столи і стільці, а так само всю необхідну туристичну посуд.

Купити вподобаний вам товар можна завітавши до нас: ТЦ «Караван»(2-ий поверх), магазин спортивного спорядження «Чемпіон» або дізнатись більш детальну інформацію за номером телефону – 099 220 88 96. Якщо виникнуть додаткові питання або знадобиться професійна порада - ми завжди раді допомогти Вам.

Чекаємо на Вас!


Відгуки