Салон гардин "Ніколь"

Ніколь - фото
вулиця Карпенка-Карого, 1а
ДеньГодини роботиПерерва
ПнВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Ваша оселя — це ваш світ тепла, затишку, комфорту та сімейної ідилії. І обираючи стильний дизайн для неї, хочеться створити щось неповторне та «своє», яке даруватиме вам атмосферу радості та неповторності. І правильне оформлення вікон — один з пунктів, який дозволить досягти бажаного результату. Адже, якщо ви зробите правильний вибір штор та тюлі — навіть похмурий та дощовий день ви будете отримувати заряд гарного настрою і бадьорості.

Тож варто пам’ятати, що обираючи такі деталі інтер’єру ви можете візуально змінити вашу кімнату — розширити, зробити меншою, більш освітленою чи навпаки. Дизайн вікна, зокрема, штори і тюль володіють величезним значенням в завершеності образу всього інтер'єру. Тому завіси слід підбирати, виходячи із загального задуму дизайну.

Добре, що в такі моменти вибору ви можете звернутись за порадою до нас. Адже саме ми пропонуємо широкий асортимент штор, тюлі та гардин на будь-який смак. Адже у нас ви знайдете продукцію різноманітних кольорів, з використанням візерунків та різновиду тканин. Саме те, що точно зможе доповнити оселю тих, хто дбає про стиль та гармонію оселі.

До того ж, ми завжди радо допоможемо з вибором, адже за роки роботи на ринку продажів змогли дізнатись про нашу продукцію все, порадимо кращу комбінацію кольорів та матеріалів, підберемо штори та тюль саме до вашого інтер’єру. І ви можете бути впевненими в їх якості. Продукція, придбана у нас, відрізняється високою якістю, стильним дизайном та довгим терміном експлуатації. Навіть після довготривалого впливу прямих сонячних променів, прання та довгого використання штори та тюль не втратять свої форми та кольору.

І все це за досить вигідними та конкурентними цінами. Адже ми впевнені, що стиль та затишок в оселі можна створити не витрачаючи великих грошей.
 

Відгуки