Пошук прихованих витоків води у квартирі

Пошук прихованих витоків води у квартирі - фото

Інформація

Помічаєте падіння тиску води та вологість підлоги й стін? Сусіди скаржаться, що ви їх затоплюєте, а ви не можете самостійно знайти джерело витоку води? Не відкладайте! Звертайтеся до кваліфікованого майстра, який швидко й точно виявить причину та місце прихованого витоку — у зовнішніх та внутрішніх мережах водопостачання холодної, гарячої води та у системах опалення.

Завдяки застосуванню сучасного обладнання та перевіреним методам роботи майстру не потрібно навмання шукати місце, ламати стіни чи знімати плитку. Буде неодмінно знайдено точне місце витоку, що суттєво зменшить витрати на ремонтні роботи і допоможе запобігти подальшим проблемам, таким як поява плісняви, грибка, втрати й пошкодження майна тощо.

Пошук спеціалізованим обладнанням витоків води, теплоносія, пари під плиткою, ламінатом, землі в системах опалення, теплої підлоги, водопостачання, басейнах, автополивах газону, фонтанах. Перевірка вологості стін, консультації щодо монтажу опалення і водопостачання, щоб мінімізувати проблеми в майбутньому.

Окрім того, майстер пропонує свої комплексні послуги щодо ремонту, заміни труб, сантехнічного обладнання.

Навіть найменші витікання води буде оперативно усунуто.

Послуги також включають:

  • Пошук протікань води в басейнах, штучних водоймах, фонтанах.
  • Професійний монтаж та ремонт сантехнічних систем.
Майстер виконує замовлення у Волинській та Рівненській областях.

Відгуки