Профі інструмент

Профі інструмент - фото
вулиця Кравчука, 44а
(Магазини №54Н, №52Н, №37Н)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд09:00 - 16:00Без перерви

Інформація

Якісний та зручний інструмент просто необхідний і для роботи на сервісі, і для виконання простих робіт при нескладному ремонті автомобіля.
«Профі-Інструмент» — це магазин обладнання, інструменту та витратних матеріалів високої якості для різних завдань. Складне високотехнологічне виробництво або невеликий автосервіс, ремонт автомобіля власними силами — тут ви точно ви знайдете відмінний інструмент і засоби до нього, які впораються з поставленим завданням. А якщо раптом виникнуть питання або сумніви, то команда продавців-консультантів готова допомогти у виборі й поділитися досвідом.
Компанія «Профі-Інструмент» пропонує надійне обладнання та інструменти для різних видів професійної діяльності та забезпечує повноцінне обслуговування покупця. Компанія працює тільки з торговими марками, які добре зарекомендували себе на світовому ринку. Це лідери з якості, продуктивності та функціональності: King Tony, Irwin, Honiton, Dewolt, Launch, Torin, Andrmax, Toptul, Intertool, Yato, Jobi, Vitol та ін.
«Профі-Інструмент» — компанія із понад 20-річним досвідом роботи!
Пропонуємо відкрите співробітництво приватним майстрам та великим автосервісам. Як офіційні постачальники представлених інструментів відомих торгових марок, надаємо вигідні умови співпраці та гнучку систему знижок для постійних та гуртових клієнтів. Якщо ви не знайшли потрібний вам інструмент у наших магазинах, але він є в каталозі виробника з яким ми співпрацюємо, ми допоможемо привезти те, що вам потрібно в короткі терміни.
Компанія також надає в оренду обладнання та інструменти для обслуговування моторів автомобілів.

Відгуки