Permanent service by Angelina Slatvinska

Permanent service by Angelina Slatvinska - фото
вулиця Зацепи, 16

Інформація

Angelina Slatvinska — талановитий та професійний майстер з перманентного макіяжу, яка пропонує свої висококваліфіковані послуги. Спеціаліст допоможе вам отримати досконалий вигляд та застосовує для цього сучасні методики, якісні інструменти.

Angelina Slatvinska — дворазова чемпіонка світу у сфері перманентного макіяжу та сертифікований тренер по безпечному лазерному видаленню неякісного татуажу й тату.

Звертайтеся, якщо ви цінуєте досконалу роботу та ідеальний результат, якщо прагнете повсякчас мати доглянутий, стильний вигляд, якщо хочете підкреслити природні переваги своєї зовнішності. Працювати із талановитим майстром — суцільне задоволення, а результат співпраці вам обов’язково сподобається.

Довіряйте своє обличчя професіоналу!

Також, для тих, хто бажає опанувати навички професії та стати майстром перманентного макіяжу проводяться курси. Навчання може відбуватися як індивідуально, так і в групах. На заняттях учні опановують теоретичний курс, отримують можливості практичної роботи з моделями. Навчання відбувається на якісному обладнанні, із використанням сертифікованих, професійних матеріалів.

Permanent service by Angelina Slatvinska — це ваш крок до успіху!

Відгуки