Яна Громік

Яна Громік - фото

Інформація

Справжньою солодкою прикрасою та головним акцентом свята є вишуканий, смачний та красивий торт, який змусить запам’ятати саме вашу урочисту подію на довго. Звичайні магазини-пекарні не можуть створити неперевершений кондитерський вибір у зв’язку з обмеженим часом і відсутності необхідних матеріалів. Справу створення торта слід доручити такому професіоналу, як Яна Громік.

Досвідчений кондитер протягом багатьох років вдосконалював свої знання та втілював у життя неймовірні та неординарні побажання клієнтів, тож ми отримали велику кількість позитивних відгуків і натішились щасливими посмішками. У своїй роботі Яна Громік використовує свіжі та якісні продукти, адже кондитерський виріб повинен мати не тільки феєричний зовнішній вигляд, а й відмінний смак. Ми гарантуємо, що поласувавши навіть маленьким шматочком торта нашого виробництва, ви відчуєте себе на 7 небі від щастя та насолоди.

Яна Громік — завжди оригінально, якісно та смачно!

Ми створюємо унікальну насолоду:

торти на різні святкові події:

бісквітні;

мусові тощо;

кенді бари;

домашню випічку.Справжньою солодкою прикрасою та головним акцентом свята є вишуканий, смачний та красивий торт, який змусить запам’ятати саме вашу урочисту подію на довго. Звичайні магазини-пекарні не можуть створити неперевершений кондитерський вибір у зв’язку з обмеженим часом і відсутності необхідних матеріалів. Справу створення торта слід доручити такому професіоналу, як Яна Громік.

Досвідчений спеціаліст протягом багатьох років вдосконалював свої знання та втілював у життя неймовірні та неординарні побажання клієнтів, тож ми отримали велику кількість позитивних відгуків і натішились щасливими посмішками. У своїй роботі Яна Громік використовує свіжі та якісні продукти, адже кондитерський виріб повинен мати не тільки феєричний зовнішній вигляд, а й відмінний смак. Ми гарантуємо, що поласувавши навіть маленьким шматочком торта нашого виробництва, ви відчуєте себе на 7 небі від щастя та насолоди.

Яна Громік — завжди оригінально, якісно та смачно!

Ми створюємо унікальну насолоду:

  • торти на різні святкові події:
    • бісквітні;
    • мусові тощо;
  • кенді бари;
  • домашню випічку.

Відгуки