Sport Estet

Sport Estet - фото
вулиця Потапова, 30
(Школа №9)
вулиця Івана Франка, 52
(Район ЖК "Яровиця", школа "Sing Global")
вулиця Дубнівська, 14
(Школа №7)
вулиця Ковельська, 40
(Спорт комплекс "Джайв")

Інформація

Художня гімнастика — дуже особливий вид спорту, адже поєднує і танцювальні елементи, і бездоганну фізичну підготовку, і красу й грацію рухів, точність та витримку.

Художня гімнастика у виконанні талановитих, майстерних спортсменок заворожує й надихає, це неймовірне видовище! Запрошуємо дівчаток долучитися до професійного колективу спортивного клубу «Sport Estet» та отримати безцінний досвід, фахову допомогу та можливість відкрити в собі талант й натхнення до занять художньою гімнастикою.

Головний тренер клубу — Анна Войнаровська — майстер спорту міжнародного класу, багаторазова переможниця різноманітних міжнародних та всеукраїнських турнірів, дипломований спеціаліст та суддя національної категорії. Тренер прагне підняти рівень української художньої гімнастики до світових висот і вміє розгледіти в маленьких ученицях потенціал та природні таланти.

Також у «Sport Estet» тренування проводять: Семак Марія — кандидат у майстри спорту України, Лисенко Юлія — кандидат у майстри спорту України, Луковенко Сабіна — майстер спорту України.

Тренери мають чималий досвід підготовки та участі в різноманітних змаганнях та турнірах, вміють знайти підхід до учнів, практикують дієві програми підготовки та готові ділитися своїм досвідом, знаннями та вміннями.

Відгуки