Lime Fit Club

Lime Fit Club - фото
вулиця Олімпійська (Писаревського), 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт07:00 - 23:00Без перерви
Сб,Нд09:00 - 21:00Без перерви

Інформація

Шукаєте чудовий простір для тренування, де можна не тільки зробити тіло своєї мрії, а й отримати максимум користі та внести різнобарв’я у заняття спортом?

«Lime Fit Club»запрошує вас до фітнес-клубу абсолютно нової хвилі!

Ми пропонуємо своїм клієнтам значно більше, ніж просто зал із сучасними тренажерами, а й дивовижну SPA зону, фітнес-бар та нашу гордість — аквазону. Таким чином нам вдалось об’єднати однодумців незалежно від їхнього віку чи сімейного стану. До нас із радістю приходять всією родиною, включаючи активних бабусь і дідусів та й маленьких сонечок, адже ми проводимо веселі та корисні групові заняття відповідно до фізичних можливостей.

«Lime Fit Club» — це цілий світ бездоганного сервісу та унікального інтер’єру! Для вашого здоров’я, безмежної краси та впевненості у собі маємо:

  • Професійно укомплектовану Crossfit зону для проведення інтенсивних тренувань. Саме тут ви зможете плідно попрацювати над аспектами фізичної підготовки та заповнити прогалини.
  • Дитячий клуб — безпечна та комфортна територія для відпочинку маленьких відвідувачів. У нашому дитячому клубі пропонуються такі розваги: вортекс тунель, лабіринт, аерохокей, Play Station, скалодром, тарзанки, ігрова зона для малюків, дитячий бар та дитяче меню. Можна відсвяткувати день народження дитини.
  • Ультрасучасний, комфортний, просторий та світлий тренажерний зал, який оснащений провідним обладнанням від кращих світових виробників. Кожен рух тут гарантовано наблизить вас до бажаного результату.
  • Прекрасну аквазону для плавання, аквааеробіки та виконання вправ у воді, що укріплюють м’язи, піднімають настрій та покращують поставу. Такий від спорту підійде навіть для людей віком 60+.
  • Spa зону з таласотерапією, різноманітними масажами, банним комплексом, хамамом та скраб-кімнатою.
  • Груповий фітнес із запальним тренером і жвавою музикою.
  • Соляну кімнату для ефективного подолання та профілактики сезонних захворювань, алергій, нежитю тощо.
  • Фітнес-кафе, де смачно нагодують та повністю змінять уявлення про здорову їжу.

Відгуки