Зразкова аматорська дитяча театральна студія "Бешкетники" Палацу культури міста Луцька

Зразкова аматорська дитяча театральна студія "Бешкетники" Палацу культури міста Луцька - фото
вулиця Богдана Хмельницького, 1

Інформація

Дитяча театральна студія «Бешкетники» запрошує дітей віком від 5 до 14 років долучитися до особливо чарівного світу акторського мистецтва. Навчання у студії проходить змістовно та цікаво, пізнавально та корисно.

Практикуємо заняття у формі:

  • ігор;
  • тренінгів;
  • театральних постановок;
  • експериментів.

Поєднання різнопланових занять та ігор, практичних уроків дозволяє дітям глибше пізнати специфіку професії, проявити свої таланти й природні здібності, сформувати впевненість у собі. Діти зможуть проявити себе як актори, декламатори та ведучі.

Навіть, якщо в майбутньому дитина не пов’яже свій фах зі сценою, навички, отримані під час занять у «Бешкетнику», стануть вагомими перевагами у дорослому житті.

Студія «Бешкетники» активно співпрацює з Волинською бібліотекою для юнацтва, талановитими художниками та композиторами. Репертуар студії включає лялькову виставу «Пригоди Колобка», вертеп  «Притча про шлях до Ісуса», виставу за казкою Лесі Українки «Біда навчить», виставу за оповіданням О. Олеся «Грицеві писанки».

Періодично відбуваються відкриті заняття, показові виступи, майстер-класи з акторської майстерності та інші заходи.

Дитяча театральна студія «Бешкетники» радо приймає нових учасників, відкриваючи дітям можливості розвитку природних талантів та здібностей.

Відгуки