Мережа магазинів "Килимовий ярмарок"

Килимовий ярмарок - фото
вулиця Конякіна, 30
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 20:00Без перерви

Інформація

Килим має особливе значення для домівки, адже володіє унікальною здатністю додавати затишку та тепла, візуально змінювати простір в кімнаті, підкреслювати її стиль.
Славетні східні традиції виготовлення килимів сьогодні широко використовують провідні виробники. Щоб килим був ніжним, м’яким та водночас довговічним, обирається якісна сировина, вдосконалюються методи її обробки, практикуються кращі методики ткання, щоб в результаті отримати справжній взірець килимового мистецтва.
Магазин «Килимовий ярмарок» є представником широко розгалуженої мережі килимових маркетів та вразить вас різноманіттям та багатством вибору килимів. Ми пропонуємо кращі взірці від відомих килимових фабрик та майстерень Ірану, Індії, Туреччини, Бельгії та Греції. Кожен виріб — унікальний та неповторний, він втілює секрети й тонкощі багатовікової майстерності, водночас є стильним та сучасним.
У «Килимовому ярмарку» можна придбати:
  • килими машинного ткання в широкому асортименті;
  • вироби ручної роботи з натуральних матеріалів;
  • класичні килими — сучасні, східні, європейські взірці;
  • рельєфні килими;
  • килимки для дитячої кімнати;
  • етнічні та античні вироби;
  • килими з акрилу;
  • кошлаті килими та багато інших.
У магазині представлено понад 2000 взірців килимів — наші консультанти допоможуть вам розібратися в їхньому різноманітті, підберуть оптимальний саме для вас. Пропонується надзвичайно багатий вибір килимів у нашому місті. Є варіанти для вітальні, спальні, ванної кімнати, кухні.
Ми віримо, що ви віднайдете у нас килим, який зачепить особливі струни у вашій душі, додасть особливого затишку вашій оселі та стане її окрасою.
Пропонуємо цікаву безкоштовну послугу «примірки килима» — ви зможете оцінити виріб у вашій домівці та вирішити, чи він вам підійде. У магазині працює ввічливий, уважний, компетентний персонал.
Додайте тепла та затишку вашій домівці разом із «Килимовим ярмарком».

Відгуки