ФОП "Ліщук Андрій Володимирович"

Ліщук Андрій Володимирович - фото
вулиця Івана Франка, 44
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Необхідність геодезичних робіт перед початком будівництва чи прокладання різноманітних комунікацій просто беззаперечна, адже це потрібно для виготовлення більшості видів технічної документації на землю та дім, яка є основою для проектування. Наше ж підприємство з усіма цими завданнями впорається на відмінно, адже у нас працюють виключно професіонали своєї справи, котрі абсолютно безкоштовно вас проконсультують та нададуть відповіді на усі питання, пов’язані з нашою співпрацею та роботою.

Забудьте про багатогодинні простої в чергах комунальних бюро, неузгоджені терміни отримання потрібних документів і необгрунтовані оплати незрозуміло кому, і за що.

Ми пропонуємо тільки легальні, юридично-правові схеми отримання документів та відповідаємо за всі виконані нами роботи й кінцевий результат. Гарантією цього є укладений договір та дотримання усіх термінів виконання замовлення.

Після проведення топографічної зйомки і обробки результатів топографічний план здається в паперовому та електронному виглядах замовнику і подальше проектування ведеться за допомогою сучасних комп'ютерних технологій.

Ми гарантуємо вам, що протягом усієї нашої співпраці ми складаємо правильно всю документацію, а в роботі використовуємо тільки якісне, сучасне геодезичне обладнання, яке пройшло виміри точності та відповідає стандартам.

Працюючи з нами, можна точно і доцільно втілити в життя будь-які проекти, заощадити свій час, а також грошові кошти.

Послуги:

  • топографо-геодезичні зйомки;
  • проектні роботи;
  • детальний планів території та генеральних планів;
  • виконавчі зйомки;
  • підключення до електричних мереж;
  • ландшафтний дизайн;
  • оренда геодезичного обладнання.

Відгуки