ПП "Фотокераміка Луцьк"

Фотокераміка Луцьк - фото
проспект Соборності, 11а
(Будинок побуту)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 13:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«Фотокераміка Луцьк» заснована у 1965 році і вже протягом 50 років наша організація надає послуги по виготовленню ритуальної фотокераміки:

  • виготовляємо фото на пам’ятник на основі заготовок з металокераміки, фарфору, кераміки, керамограніту, скла;
  • сувенірної продукції (фото на чашці, тарілці і інших керамічних та фарфорових основах);
  • зображення на кахельній плитці (фото на плитці).

Всі вироби виконуються керамічними фарбами та пігментами, обов’язково випалюються у печі (900 с, як ритуальні так і сувенірні вироби), це надає зображенню чи напису властивості витримувати механічні пошкодження, різні погодні умови чи природні середовища (згубні промені сонця, дощ, град, мороз, побутову хімію), що гарантує його довговічність протягом десятиліть і століть.

Для пам’ятників з мармурової крихти ми пропонуємо фото на пам’ятник (чи напис) на основі метало-керамічних (метало-емаль) заготовок. Матеріал є недорогим, але фотозображення (чи напис) на ньому зберігається не менше 20-30 років.

Для пам’ятників з граніту (чи іншого каменю) ми пропонуємо італійську кераміку, фарфор, а також найсучасніший і найміцніший матеріал керамограніт — це переваги у міцності, морозостійкості порівняно з фарфором чи керамікою.

У своїй роботі ми використовуємо інноваційне обладнання, що дає можливість виготовляти вироби з фотографічною якістю оригіналу зображення. Також кожна фотографія проходить комп’юторну обробку (ретуш), додатково можна поміняти одяг, вибрати фон і інше. Також проводимо комп’юторну реставрацію фотографій, відновлюємо знищенні фрагменти фото, прибираємо поломи, перетворюємо чорно-білу фотографію в кольорову.

Запрошуємо до співпраці майстрів по виготовленню пам’ятників, ювелірів, сувенірні магазини.

Відгуки