Дитячий розважальний комплекс "Смугастий носоріг"

Смугастий носоріг - фото
проспект Президента Грушевського, 2
(ТРЦ "Промінь")
+38 (066) 755-07-57 (Адміністрація)
+38 (066) 770-07-50 (Творча майстерня)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг» запрошує завітати у гості!

До ваших послуг:

  • ігрові зони (зона для крихіток з будиночками, великий лабіринт);
  • ігрові автомати з різноманітною призотекою;
  • м’юзік хол «Не кажи мамі» для проведення днів народжень та дитячих вечірок;
  • творча майстерня (послуга «майстер-клас у будь-який час», художня школа, виїзні та тематичні майстер-класи, фейс-арт, крамничка подарунків ручної роботи);
  • дитяче кафе «Чорничне кафе».

Графік роботи: 10:00-22:00 щоденно.

  • Телефон: комплекс +38 (066) 755 07 57
  • Творча майстерня +38 (066) 770 07 50
  • Чорничне кафе +38 (066) 770 07 58

Адреса: м. Луцьк, просп. Грушевського, 2, РЦ «Промінь», 2-ий поверх

М’юзік хол «Не кажи мамі» 

М’юзік хол «Не кажи мамі» місце для проведення дитячих днів народження та вечірок.

Беручи в оренду зал ви отримуєте в подарунок тематичні костюми, дискотеку та 30 хв у лабіринті або зоні для крихіток. М’юзік хол оснащено сучасною світловою та музичною апаратурою, зручними зонами для святкового столу та відпочинку. Святкове меню можна замовити у «Чорничному кафе» прямо у зал.

Комплекс пропонує різноманітні тематики проводження днів народження, такі як: принцеси, супергерої, феї, диско, Гаваї, індіанці, пірати, вечірка міньйонів, SPA-вечірка, тощо. Аніматори готують розважальну програму відповідно до тематики, віку дітей та особистих побажань гостей. Особливістю розважальної програми на днях народженнях є квест по комплексу «Смугастий Носоріг», оригінальне привітання та подарунок для іменинника.

Свято можна урізноманітнити додатковими послугами: кулінарний чи творчий майстер-клас, куля з наповненням, фотозона, паперове шоу, бульбашкове шоу (або бульбашкова машина), караоке, тощо. Також у м’юзік холі регулярно проводяться безкоштовні дискотеки для дітей, випускні та різнопланові урочисті заходи.

Для замовлення та детальної інформації телефонуйте за номером +380667550757

«Смугастий Носоріг» — це місце щасливих дітей, тому приходьте за своєю порцією щастя!

 

Творча майстерня «Смугастий носоріг».

На базі творчої майстерні є художня школа для дітей віком від 3-ох років. Там проводиться навчання основ образотворчого мистецтва, знайомство з різноманітними жанрами у мистецтві, цікава навчальна програма за віковими групами. Індивідуальний підхід, безперервна комунікація з дітьми під час занять та перерви з чаюванням допомагають дітям відчувати себе вільно та комфортно. Кожна робота учня прикрашається різноманітними матеріалами та вдосконалюється до довершеного стану.

У студії працює кваліфікована команда викладачів, які допоможуть розвинути у вашій дитині любов до прекрасного, фантазію, креативне мислення. І саме завдяки їхній постійній комунікації, відкритості та любові до дітей, вони стануть для них новими друзями. Головною унікальністю творчої майстерні «Смугастий Носоріг» є послуга «майстер-клас у будь-який час». Кожного дня з 11:00 до 21:00 батьки мають змогу привести дитину на майстер-клас та залишити виготовляти поробку із запропонованих у майстерні. Майстер-класи дуже різноманітні, як і по складності, так і по тематиках та процесу виготовлення.

Пропонуються: фетрові брошки та прикраси, головні убори, листівки, об'ємні аплікації та картини, закладки, розпис гіпсових фігурок, тощо. Послуга дає можливість створити унікальний та функціональний виріб за короткий час, а батькам, водночас, вирішити важливі справи, сходити за покупками, в кінотеатр, тощо.

Творча майстерня проводить майстер-класи на днях народженнях, а також виїзні майстер-класи у школах, садочках, на вечірках. Окрім цього, відбуваються щонедільні майстерки від цікавих майстрів Луцька та безкоштовні майстер-класи на свята.

Також на території майстерні є крамничка подарунків ручної роботи (блокноти, іграшки, листівки, картини, текстиль з художнім розписом) і є можливість замовити індивідуальний подарунок.

Привілеєм навчання у художній школі «Смугастий Носоріг» є постійні знижки на ряд послуг у розважальному комплексі «Смугастий Носоріг».

«Смугастий Носоріг» — місце щасливих, творчих та освічених дітей.

Телефон: +38 (066) 770 07 50

Відгуки