Екологічне паливо

Екологічне паливо - фото
вулиця Словацького, 30, офіс 11, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Твердопаливні котли здобули чималу популярність у користувачів завдяки суттєвій економії, що є особливо актуальним в час дорогих енергоносіїв. Ощадливість та бажання зекономити спонукає шукати альтернативні варіанти і котли, що працюють на твердому паливі, є відмінним варіантом.

Наше підприємство займається виробництвом та продажем твердого палива.Ми пропонуємо якісні та недорогі варіанти для обігріву помешкання:

  • брикет Піні Кей, який виготовляється з дуба, без використання хімічних домішок та інших добавок; це безпечний та екологічний продукт, який дає значну кількість тепла при згоранні, попіл можна використовувати як добриво, брикети пропонуємо в термоупаковках по 10 кг (960 кг на піддоні);
  • колоті сухі дрова з граба та дуба, розфасовані в ящиках об’ємом 1.63 кубічних метрів;
  • вугільні брикети Піні Кей, які чудово підійдуть для гастрономічної/ресторанної фракції, тобто, для приготування їжі — вони не димлять та тліють до 8 годин;
  • високоякісне деревне вугілля з дуба чи граба у паперових мішках по 10 кг.

Зручна форма упаковки та фасування палива дозволяє зручно його транспортувати та зберігати. Пропонуємо вигідні ціни на тверде паливо, що дозволяє суттєво економити та якісно обігрівати помешкання.

Тверде паливо є повністю безпечним для використання у приміщеннях різного призначення, не забруднює довкілля та не має значної кількості відходів.

Ми впевнені, що ви оціните переваги продукту, яке пропонує наше підприємство.

Відгуки