Магазин "Сталь-М"

Сталь-М - фото
вулиця Рівненська, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

«Мій дім — моя фортеця!» І не просто затишна, комфортна та стильна, але й обов’язково безпечна. Саме такими правилами керується наша компанія — «Сталь-М». І саме тому, вже майже 20 років ми займаємо лідируючі позиції на ринку виробництва та продажу сертифікованих металевих протизламних та протипожежних дверей та сейфів.

Одним із секретів нашого успіху — постійне вдосконалення та гарантія якості, надійності та справності. Саме тому ми прагнемо виконувати всі роботи не на 100%, а на цілих 200%. І саме тому наше виробництво завжди знаходиться під суворим контролем — кожен етап створення продукції проходить перевірку відповідності якості та безпеки, що підтверджено сертифікатами.

Кожна продукція нашого підприємства проходить перевірку на міцність, надійність, стійкість до злому, вогнетривкість — всі ці етапи ми проводимо в спеціальних центрах та лабораторіях.

Ми не «топчемось на місці» і не зупиняємось на досягнутому, а завжди крокуємо вперед з технологічним прогресом — впроваджуємо сучасне високотехнологічне обладнання, конструкторські та організаційні рішення на всіх стадіях виробництва, впроваджуємо системи якості ISO та філософії KAIZEN, використовуємо виключно якісні матеріали та комплектуючі . Тому за ці роки роботи ми змогли досягти рівня одного з найпотужніших виробників у західному регіоні нашої країни.

Нам вдалось оптимально поєднати ціну/якість, широкого асортименту, що дозволило стати однією з тих компаній, які динамічно розвиваються. Про це свідчить те, що наші двері можна придбати майже у всіх великих міста України.

Ми завжди «чуємо» потреби клієнта і тому нам вдалось зробити наш асортимент товару настільки різноманітним та обширним, що зможемо запропонувати індивідуальні рішення чи не кожному нашому клієнту:

  • Протизламні двері для квартир та котеджів;
  • Протизламні та протипожежні двері, ворота та люки для будь-яких об’ктів будівництва: багатоквартирні житлові будинки, магазини, супермаркети, громадські об'єкти, готелі, банки, заводи, тощо.

Висококваліфікований персонал нашого підприємства завжди дбає про те, щоб споживач, отримуючи двері виробництва компанії «Сталь-М», автоматично отримував найвищий рівень безпеки, теплозвукоізоляції, практичний та естетично привабливий сучасний дизайн, гарантійне та сервісне обслуговування і, насамперед, просто задоволення від співпраці із нашою компанією та користування дверима торгової марки «Сталь-М».
 

Відгуки