Матеріали для утеплення

Матеріали для утеплення - фото
вулиця Володимирська, 40
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Чи знали ви, що кожного дня ваші гроші «вилітають» у повітря? Не вірите? Наведемо кілька цифр, які переконають вас у цьому. Тарифи на газ, тепло чи електроенергію в Україні вже підвищили в декілька разів. І це, мабуть, не остаточна вартість. У свою чергу, власники будинків чи квартир з неякісною теплоізоляцією продовжують «гріти повітря». 30 відсотків тепла втрачається через дах, ще 50 «виходить» через вікна та зовнішні стіни, ну а підлога «забирає» від 10 до 20 відсотків тепла. Не потрібно бути математиком чи професійним економістом, щоб зрозуміти, скільки грошей ви втратите, якщо не утеплите ваш будинок (квартиру). Тож не зволікайте! Довіртеся професіоналам нашої компанії та насолоджуйтеся теплом в приміщеннях будь-якого типу. Ну а усвідомлення того, що ви щодня заощаджуватимете величезні суми, додаткового «зігріватиме вашу душу!».

Що ми пропонуємо? Команда професіоналів нашої компанії виконає для вас:

  • Утеплення приватних будинків;
  • Утеплення фасадів багатоповерхівок;
  • Утеплення горищ та дахів.

Крім того, у нас ви можете замовити високоякісні матеріали, необхідні для утеплення будівель, споруд, конструктивних елементів чи приміщень.

Чому ми? Переваги та особливості компанії:

  • Виїзд майстра на об’єкт та оцінка вартості робіт — абсолютно безкоштовно! Ми узгоджуємо з вами час, коли вам буде зручно зустрітися з представником компанії, після чого майстер проводить огляд будівлі та, врахувавши її індивідуальні особливості, підраховує вартість матеріалів та робіт;
  • Значний досвід роботи наших майстрів. Наша компанія займається утепленням споруд та будівель понад 5 років. За цей час ми встигли «оселити» тепло і затишок у тисячах будинків.
  • Та ми не зупиняємося на досягнутому і весь час удосконалюємо свої вміння, вивчаємо новинки на ринку будматеріалів для утеплення, щоб пропонувати вам оптимальні варіанти утеплення, які дозволять насолоджуватися теплом та заощаджувати при цьому гроші;
  • Ми виконуємо все швидко та якісно. Високий професіоналізм наших майстрів, наявність у них багаторічного досвіду роботи, злагодженість персоналу та використання новітнього устаткування дає змогу утеплювати будівлі, споруди чи приміщення максимально оперативно. У свою чергу, це жодним чином не шкодить якості виконаних робіт.
  • Ми гарантуємо виску якість виконаних нашою компанією утеплювальних робіт не просто на словах. На всі роботи, виконані нашими майстрами, надаємо гарантію.

Відгуки