Навчальний центр "Peggy Sage"

Peggy Sage - фото
проспект Волі, 19
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Карпенка-Карого, 1
(ТЦ "Ювант")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний
проспект Соборності, 11л
(ТЦ "Гостинець")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб09:00 - 20:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Мистецтво макіяжу допомагає підкреслити природну привабливість обличчя, створити досконалий образ та надати зовнішності цікавих акцентів. Гарний вигляд не лише привертає захопливі погляди, а й суттєво підвищує самооцінку та настрій.

Навчитися створювати професійний макіяж чи зробити оригінальну зачіску доволі складно, це вимагає знання багатьох технік та нюансів, майстер повинен досконало орієнтуватися в модних трендах та сучасних косметичних засобах.

Навчальна студія «Peggy Sage» пропонує висококваліфіковані курси з макіяжу, манікюру, депіляції та перукарського мистецтва. Навчання проводиться за європейськими технологіями. По закінченню курсу видається диплом європейського рівня. Майстер, закінчивши курси в студії «Peggy Sage», навчиться мистецтву перевтілення та зможе надавати якісні послуги.

Викладачі студії — досвідчені майстри, які мають значний практичний досвід, відмінно володіють тонкощами мистецтва у сфері краси, дадуть цінні поради й консультації, поділяться нюансами та особливостями роботи.

Записатися на курси в студії «Peggy Sage» можна за телефонами:

  • курси макіяжу — Анна 0505614024;
  • курси перукаря — 0999611834;
  • курси манікюру — 0932346383.

Ми допоможемо поринути у світ краси та стилю.

Відгуки