ТОВ "Діалог-Турбо"

Діалог-Турбо - фото
вулиця Мирослава Скорика (Вахтангова), 2
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт08:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Продукція від ТзОВ «Діалог-Турбо» відрізняється високою якістю, надійністю та довговічністю. Ми відповідально обираємо матеріали, з яких виготовляємо запчастини й обладнання, пропонуємо вигідні ціни, детальні консультації, зручні умови придбання. Наші клієнти — провідні підприємства різних галузей промисловості.

ТзОВ «Діалог-Турбо» спеціалізується на виготовленні та подальшій реалізації різноманітних запчастин до промислового обладнання. Виробничі потужності підприємства та кваліфікаційний досвід і рівень роботи майстрів дозволяють виготовляти товари високого рівня якості, які мають широкий спектр застосування та відмінні технічні характеристики. Наша продукція відповідає сучасним світовим стандартам якості.

Зокрема, для виконання замовлень використовується потужний, високотехнологічний та продуктивний токарний верстат 1М65, який виконує великий перелік операцій — обробку зовнішніх та внутрішніх поверхонь тіл обертання, плоских поверхонь діаметром до 1000 мм, нарізання різьби та багато інших функцій. Із застосуванням додаткових пристроїв сфера застосування токарного верстата значно розширюється.

Чимало виробничих процесів, особливо в сфері металопрокату, потребують плазмової різки металу — операції, завдяки якій вдається якісно та швидко розрізати різні види металу. Плазмову різку широко використовують для виготовлення деталей різної складності під час виробництва метало пластикових вікон, дверей, в різних галузях промисловості, машинобудування, будівництва тощо. ТзОВ «Діалог-Турбо» надає послуги плазмової різки металу на верстаті з ЧПУ.

Асортимент продукції підприємства«Діалог-Турбо» включає:

  • конвеєрні ролики з чавунним корпусом;
  • конвеєрні ролики, футеровані гумовими кільцями;
  • розбірні, не розбірні, різних розмірів ролики;
  • ролики полімерні;
  • роликоопори;
  • барабани — натяжні, привідні, відхиляючі, барабани різних діаметрів;
  • конвеєри на замовлення для кар'єрів, заводів та фабрик;
  • кронштейни та інші вироби.

Придбавши у нас конвеєрне обладнання, ви можете розраховувати на його подальше сервісне обслуговування. Ми виготовимо необхідні запчастини, виходячи з потреб вашого підприємства. Маємо можливості виготовляти різні за технологічною складністю та функціональними особливостями деталі.

Відгуки