Паб "Oldskull"

Oldskull - фото
вулиця Винниченка, 69а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд13:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Любите провести час в шумній компанії? Поспілкуватися за келихом пива? Обожнюєте класичний рок? Тоді вам точно до нас. Ми знаходимось в центрі міста. У нас Ви зможете відпочити в затишній атмосфері, насолодитися смаком крафтового пива і відчути всю барвистість смаку нашої кухні. Рок музика, смачне пиво, відмінне вино, коктейлі - і це ще не всі переваги Пабу Oldskull.

У нас є крутезна пивна дошка, яка постійно оновлюється.І на розлиі ваші улюблений Дубовий Гай, темний як партизанська ніч!!!!! А ще легкий, неймовірно смачний і неймовірно прозорий Вайсбург, традиційно рівне Мюнхенське і до пари йому світле Баварське з відчутною гірчинкою, міцне Тернове Поле для справжніх козаків, пшенична нефільтрована крафтова Бельгія від Макбіра і дуже якісний український стаут під назвою Бергшлосс. Ну і, звичайно, гаряче вино з цитриною, корицею і бадьяном, біле і червоне, для витончених панянок. Приходьте. У нас є все.

Причини стати фанатом нашого олдскульного паба:
1. Класична рок-музика. Якщо ви і ваші друзі цінителі класичного року, ваш плейлист складається з хітів RadioRocks, тоді в нашому пабі ви будете почувати себе, як риба у воді.
2. Трансляції спортивних заходів. Здавалося б, що незвичайного в цьому. Але такого величезного екрану і потужного звуку в пабах Луцька ви ще не зустрічали. Ліга чемпіонів, чемпіонати України, Англії з футболу, трансляції боксерських поєдинків - і все це у відмінній якості і з чітким звуком. Фанати оцінять.
3. Відмінна кухня. У Oldskull ви точно не залишитеся голодними - великий вибір м'ясних закусок, гарячих страв, піци, тако і ще багато-багато всього. Для великих компаній пропонуємо спеціальні тарілки, щоб всі друзі були ситі. Адже пивні паби - це не тільки пиво, а й великі порції.

Відгуки