Весільний салон "Софія"

Софія - фото
вулиця Сенаторки Левчанівської, 13
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 17:00Без перерви

Інформація

Гарне та вдало підібране вбрання наречених — запорука успіху цілого весілля. Адже, до молодої пари прикуті погляди усіх гостей, а фотографи та відеооператори зберігають образи наречених на довгі роки. Ми добре розуміємо наскільки важливо нареченій виглядати ідеально в такий особливий для неї день. Тож, у весільному салоні «Sofia» подбають про те, щоб кожна наречена змогла придбати омріяну сукню. За більше ніж 15 років невпинної праці у весільній індустрії, наш салон «ощасливив» тисячі наречених. Свідченням успіху є те, що сукні у нас купують не тільки українські красуні, а й наречені з інших країн: Білорусії, Польщі та ін. Привітні та вправні майстрині нашого салону до кожної нареченої шукають особливий підхід, для того, аби підібрати сукню, яка буде ідеальною саме для неї. У нашому салоні завжди враховують побажання клієнтки та особливості її фігури. Ми безкоштовно «підганяємо» сукню, щоб вона підкреслювала всі принади нареченої та приховувала певні огріхи чи особливості її фігури.

Однак, образ не буде довершеним та досконалим без стильних аксесуарів. Тому, ми приділяємо особливу увагу і підбору весільних аксесуарів та весільної атрибутики.

Разом із весільними сукнями пропонуємо нашим неперевершеним нареченим:

  • авторську польську біжутерію «I-Beo», яку створюють із срібла 925пр. та ексклюзивних кристалів «Swarovski Elements»;
  • стильні шубки;
  • витончені болеро;
  • величезний вибір фат та вуальок;
  • рукавички, сумочки;
  • обрядову весільну атрибутику;
  • інший весільний «дріб`язок».

Окрім широкого асортименту суконь та супутніх весільних товарів у весільному салоні «Sofia» покупців порадують і доволі помірні ціни. Ми підтверджуємо той факт, що не завжди краще мусить бути найдорожчим! Завітайте до нашого весільного салону та самі переконайтеся у цьому.

Відгуки