Результат

Результат - фото

Інформація

Світ довкола надто мінливий і розивається в шаленому темпі. Виклики часу потребують новітніх рішень, швидкого реагування, дієвих алгоритмів та якісних результатів. Досягти цього, опираючись виключно на традиційні освітні, пізнавальні, інформаційні методики, надто складно і довго. Ми, як ніколи раніше, потребуємо технології нового мислення — більш гнучкого, більш результативного, більш перспективного.

Консалтингова фірма «Результат» працює у сфері інтенсивного і результативного розвитку мислення соціальних лідерів. Таких лідерів потребують різні сфери нашої життєдіяльності: молодіжна, бізнесова, політична та наукова. Лідери нового формату вміють максимально швидко моделювати та застосовувати на практиці вигідні, розумні, дієві моделі поведінки під час спілкування з іншими людьми.

«Результат» — це цілісна система універсальних знань, пристосованих для гарантованого  результату у гармонійному розвитку людини за короткий строк з мінімальними затратами сил і ресурсів.

Повний курс підготовки соціальних лідерів за системою «Результат» включає три рівні:

  • триденний семінар по «запуску» нового мислення, курс розрахований на менеджерів вищої та середньої ланки, студентів-старшокурсників;
  • засвоєння соціальної технології переведення організації на систему відносин максимально високої ефективності (7 днів), готується фірмовий «оргпроект»;
  • третій рівень підготовки полягає у засвоєнні політичної технології трансформації інтелектуальних та фінансових ресурсів соціального лідера в стабільний політичний вплив, цей рівень формує вміння розробляти фірмову стратегію у формі бізнес-плану інтенсивного розвитку.

Відгуки