ТОВ "ЮНЕКО ГРУП"

ЮНЕКО ГРУП - фото
вулиця Винниченка, 65, офіс 22
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 14:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

Співпраця з провідними європейськими країнами, в тому числі з Польщею, відкриває для наших співвітчизників нові можливості. Навчання в Польщі дозволяє значно розширити сфери своєї діяльності, набути цінного європейського досвіду та оволодіти їхнім рівнем знань.   ТОВ «ЮНЕКО ГРУП» робить Європу доступною та ближчою для українців, провадячи свою діяльність за напрямками:

  • освіта;
  • туризм;
  • консалтинг;
  • переклади.

Освіта в Польщі — це можливість вивчення новітніх наукових та практичних досягнень, ознайомлення з європейським досвідом ведення підприємницької діяльності. Студенти навчаються польською та англійською мовами, проходять практику в країнах ЄС. Для студентів доступні різноманітні стипендіальні програми. По закінченні навчального закладу випускник одержує диплом європейського зразка та чудові можливості працевлаштування в Польщі чи інших європейських країнах. Різні варіанти та форми навчання дозволяють підібрати оптимальну програму для студентів з різним початковим досвідом та рівнем знань.  

Окрім того, пропонуються курси, які дозволяють вивчити польську мову для різних потреб.  

Якщо з тих чи інших причин, ви були депортовані з Польщі, наше підприємство пропонує кваліфікований інформаційно-технічний супровід процесу скасування депортації . Ми детально вивчимо причини та обставини депортації, подамо необхідний запит до Шенгенської інформаційної системи та отримаємо рішення щодо скасування депортації.  

Туристичні послуги, які надаються компанією ТОВ «ЮНЕКО ГРУП», включають як класичні туристичні напрямки, так і ексклюзивні курорти. Наші працівники допоможуть підібрати тур, оптимальний для ваших потреб та побажань. Греція, Іспанія, Туреччина чи Італія — ці та інші курорти радо зустрінуть вас та подарують безліч неймовірних вражень та емоцій. Ми пропонуємо організацію літнього відпочинку для дітей, молодіжні табори та відпочинкові тури за доступними цінами.  

 

Рівень знань та досвід роботи дозволяє ТОВ «ЮНЕКО ГРУП» надавати послуги високої якості та гарантувати захищеність потреб та запитів клієнтів.
 

Відгуки