Pizza Паб

Pizza Паб - фото
проспект Соборності, 14
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви
проспект Відродження, 4
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви
проспект Перемоги, 12
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 23:00Без перерви

Інформація

Ви поціновувач справжнього якісного пива? Любите смачно попоїсти? Шукаєте ідеальне місце для «душевного» вечора в компанії друзів? Закортіло піци? Хочете випити чашечку ароматної кави та поласувати десертами зі своєю «другою половинкою»?

У будь-якому із цих випадків вам варто навідатися до «Pizza Паб». Адже ми почастуємо вас різними смаколиками та запропонуємо якісний відпочинок різного формату. У нас комфортно почуватимуться великі компанії та закохані пари, сім'ї з дітками чи люди, що полюбляють їсти наодинці. Ми подбали про те, щоб кожен гість вийшов від нас зі ситим шлунком і чудовим настроєм. «PizzaПаб» — це те місце, де вам буде затишно. Стримане світло, вишуканий дизайн та по-особливому тепла атмосфера додатково налаштовують на якісний відпочинок.

У нас ви зможете вболівати за вашу улюблену команду під час важливого футбольного матчу чи мило побесідувати з давнім другом. У нас ви зможете просто розслабитися та чудово провести час. І, звісно, саме у нас ви зможете потішити свій шлунок смачними стравами й напоями. Різноманіття піци, елю, пива та інших наїдків і напоїв дозволить вам обрати щось собі до смаку.

Крім того, поспішаємо потішити вас приємними бонусами:

  • Кожного дня, з 12.00 до 16.00 у нас можна поїсти неймовірно смачно та ще й дешево. Готуємо для вас комплексні обіди, що обійдуться вам всього лише 35 гривень.
  • У нашому закладі регулярно, з 10.00 до 16.00 по буднях,  діє акція «2+ 1» «2+ 1» — це завжди вигідно! Замовляйте дві піци, а третю отримуйте в подарунок. Випивайте 2 бокали пива і третє вам дістанеться також безкоштовно.
  • Маємо хорошу пропозицію і для тих, хто поспішає. Адже у нас ви завжди зможете взяти каву з собою.
     

Відгуки