Інтим-бутік "ЛяМурр"

ЛяМурр - фото
проспект Соборності, 11а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт11:00 - 19:00Без перерви
Сб,Нд10:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Інтим-бутік «ЛяМурр» пропонує своїм клієнтам якісні товари для урізноманітнення інтимного життя. Приходьте в наш магазин разом зі своїм партнером. Спільні враження під час купівлі інтим-товарів обов’язково зміцнять Ваше взаєморозуміння та зменшать вірогідність конфліктів. А ми в свою чергу гарантуємо вам індивідуальний підхід, тактовні вичерпні консультації, конфіденційність та якісні товари.

Інтимна вишукана жіноча та чоловіча білизна
Важко знайти людину, як серед жінок, так і серед чоловіків, яка б не оцінила гарну білизну. Одним до вподоби її носити, іншим розглядати. Саме з вибору еротичного вбрання починається планування романтичного вечора для двох. А еротична білизна як подарунок від коханої людини надасть вашим почуттям нового чарівного забарвлення. Досвідчені продавці-консультанти допоможуть Вам підібрати вишукану білизну, що як найкраще підкреслить принади саме Вашого тіла.
У магазині представлений величезний вибір еротичної білизни на будь-який смак:
- лакові та латексні - для тих, хто полюбляє гострі відчуття,
- вишукана ніжна мереживна білизна - для витончених осіб,
- надзвичайно звабливі сітки-комбінезони та комплекти з вільним доступом - ви зможете знайти лише в інтим-бутіку.
Інтимна білизна дозволяє по-новому поглянути на любовні ігри.

Еротичні костюми для рольових ігор
Еротичний костюм - це один з самих дієвих методів позбутися комплексів та скутості у відношеннях, а разом з тим надати їм нових незабутніх барв, внести різноманітність, надихнути пристрастю стосунки, що трішки охололи. Саме рольові ігри допоможуть Вам та Вашому партнеру втілити у життя найсміливіші фантазії – будь то зваблива стюардеса в літаку, брутальний пірат, що бере в полон наївну дівчину, надзвичайно турботлива медсестра, яка залюбки проведе медогляд, чи сильний та безстрашний пожежник, який врятує та заспокоїть ....образів може бути безліч. Обирайте разом з партнером або приготуйте незабутній сюрприз!

Іграшки для дорослих
Найбільшу частину нашого асортименту займають саме іграшки для дорослих, основне завдання яких урізноманітнити сексуальне життя, додати перчинки, допомогти вирішити індивідуальні "моменти", зробити інтимне життя ще цікавішим. В нашому магазині на Вас очікує великий вибір аксесуарів, які допоможуть зробити заняття коханням ще прекраснішим та захоплюючим: фалоімітатори, вібратори, насадки, кільця, кульки, помпи, ляльки. Всі ці речі дозволяють отримати максимум задоволення від власного тіла. Кожен знайде для себе свою іграшку завдяки тактовним та професійним консультаціям наших продавців, вони знають що порадити початківцям і чим здивувати досвідчених постійних клієнтів.

Парфуми з феромонами
Інколи представники протилежної статі самі не можуть пояснити, що їх так притягує до Вас. Саме так діють інтимні парфуми – приваблюють таємничо та загадково. Використовуючи парфуми з феромонами Ви починаєте вести себе по-іншому, знаючи про цей нікому, крім вас, не відомий секрет. Це все хімія на тваринному рівні. Ви можете обрати інтимні парфуми з запахом, що вам сподобається, або додавати чистий феромон до Ваших улюблених парфумів.

Змазки, лубриканти, масажні масла
Якщо ви вирішили купити іграшку в інтим-бутіку, будь-який кваліфікований продавець обов’язково порадить купити змазку для її використання. А досвідчений консультант запропонує Вам використовувати лубриканти і при занятті коханням без іграшок. Поповнити гамму відчуттів можна зі змазками, що мають різноманітні ефекти - зігрівання, охолодження, пролонгування, а також виражені аромати. Всі вони сприяють зволоженню та догляду за інтимними ділянками тіла. Особливої уваги заслуговують препарати для оральних ласк. Вони додадуть яскравості та цікавості Вашому інтиму, а декому допоможуть уникнути некомфортних відчуттів.

Препарати для збудження та продовження задоволення 
Коханню кожен вік підвладний, а також і кожна людина з індивідуальними потребами – саме за таким принципом працює наш інтим-бутік. Для вирішення «інтимних нюансів» в магазині представлені препарати високої якості. Широкий вибір пролонгаторів з різноманітними складовими та діючими речовинами, а також збуджувальні препарати.

Інтим-бутік «ЛяМурр» - поринь у світ своїх почуттів!

Відгуки