Антарес

Антарес - фото
вулиця Набережна, 4а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 18:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

«Антарес» пропонує технологічне обладнання для ресторанів, барів, кафе, фастфуд, магазинів. Широкий вибір технологічного обладнання, професійне кухонне приладдя, обладнання для фастфуд, устаткування для піцерії, гриль для курей, печі для піци, продаж в Луцьку.

Компанія «Антарес» була створена ув 2004 році в м.Луцьку. У 2006 році учасник міжнародної виставки «МАРГО». Компанія спеціалізується на комплексному оснащенні професійним обладнанням підприємств торгівлі та об'єктів харчування, ми надаємо комплекс послуг: проєктування, монтаж, сервіс на основі передових технологій.

Підприємство постачає не тільки нове обладнання, а й вживане.

Високоякісне проєктування, монтаж і сервіс після продажу, дозволять в короткі терміни ввести об'єкт в експлуатацію і істотно оптимізувати роботу персоналу, збільшити кількість покупців, товарообіг, і, як наслідок, скоротити термін повернення інвестицій.

Ми пропонуємо клієнту широкий асортимент торгового, холодильного, технологічного обладнання для магазинів, супермаркетів, КаБаРе (ХоРеКа), як національного, так і закордонних виробників. Мінімальні строки поставки, розробка ексклюзивних проєктів дизайну, вигідні фінансові умови придбання, які базуються на впровадженні лізингових і кредитних програм, а також гарантійне і післягарантійне обслуговування — все це дозволяє компанії «Антарес» задовольнити найвибагливіших клієнтів.

Асортимент компанії відрізняється великою різноманітністю — більш ніж 10000 найменувань продукції.

«Антарес» пропонує комплексні рішення для вашого ресторанного бізнесу, вуличної торгівлі, fast-food (фастфуд), торгового бізнесу (магазини, супермаркети): торговельне обладнання для барів, ресторанів, магазинів. Широкий вибір технологічного обладнання, меблів з нержавіючої сталі, професійного посуду, холодильного обладнання.

«Антарес» і торгова марка Street Food пропонують готовий бізнес під ключ: торгові причепи оснащені торговим, кухонним, тепловим, харчовим обладнанням для фаст-фуд.

Наші професіонали порадять вам тільки якісне обладнання: FIMAR (м'ясорубки, тістоміси), BECKERS (слайсери, фритюрниці), BERTOS (плити); UNOX, RATIONAL (печі пароконвекційні), ROBOT COUPE, SIRMAN (міксери, соковижималки, грилі), STREET FOOD (торгові причепи), грилі для курей, OZTIRYAKILER (кухонний інвентар, гастроємкості), BKW (професійний фарфор), COLD, TECFRIGO, ELCOLD, BOLARUS (вітрини, шафи, морозильні ларі), TORPAL (універсальні металеві стелажі).

Відгуки